Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Igazi Al Bundy-k

Így nézett ki, amikor annak idején a férfi cipőboltosok magas szintű kiszolgálást nyújtottak női ügyfeleiknek.

Kezdem sejteni, miért is poénkodtak annyit a jól ismert sorozatban a hölgyek előtt készségesen térdeplő eladókkal...

 0
Tovább

Pánik a cirkuszban

Oroszlánok támadnak az idomárokra előadás közben ezen a felvételen.

Arról több információ kering, hol és mikor történt ez, a legvalószínűbb az, hogy Ukrajnában pár éve. De ez nem is fontos, mert az igazi kérdés: akarjuk, hogy ezek a különleges állatok ostorpattintgatásra ugráljanak át a karikákon, hogy mi remekül "szórakozzunk"?

A világ több részén már nemet mondtak erre az állatkínzásra, s azt kell mondjam, ennek az attrakciónak az ideje már lejárt. Az ilyen felvételek pedig csak megerősítenek benne, hogy ha van a cirkusznak jövője, az egészen másféle lesz.

 0
Tovább

Nehéz a hörcsögélet

Nem minden rágcsáló futkos ugyanolyan ügyesen a mókuskerékben.

Akár azt is mondhatnánk, csak lóg a szeren...

 0
Tovább

Útonálló elefánt

Egy teherautót stoppolt le az elefánt, és az úton közlekedőkkel mit sem törődve, elkezdte megdézsmálni a platón szállított krumplit.

Bár a történet elsőre mókásnak tűnhet, sajnos sokat elmond arról. hogy mennyire lecsökkent az élettere ezeknek az állatoknak, akik kénytelenek veszélyes közelségbe kerülni az emberekkel. És sajnos nem minden ilyen találkozás végződik békésen...

 0
Tovább

A cápa szájában

Amerikai kutatók kameráját kapta be egy időre egy cápa Massachusetts partjai előtt. Nem mondom, hogy pont ezt a látvány a cápa szájának belsejéről egyszer saját szememmel is megnézném...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

cakhiatvwine

Cakhiatv là một nền tảng trực tuyến chuyên cung cấp dịch vụ phát sóng trực tiếp các trận đấu bóng đá từ nhiều giải đấu lớn nhỏ trên thế giới.

Hirdetés

Adatvédelem