Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Macskamentők a fán

Tényleg előfordul olyan, hogy a cicák felmásznak egy fa tetejére, és onnan nem tudnak lejönni. A tűzoltókat nem érdemes hívni, hiszen azért nekik ennél fontosabb feladataik is vannak. Az sem szerencsés, ha nem törődünk a kétségbeesetten nyávogó cicákkal, azzal a felkiáltással, hogy "nincsenek macskacsontvázak a fákon, majd lejön valahogy".

Itt jön be a képbe a profi macskamentők segítsége. Két amerikai ipari alpinista adományokból fedezve hoz le macskákat a fáról, az ő munkájukat mutatja be ez az érdekes kis videó.

 0
Tovább

Bálna a horgon

Glenn Brasen, fiával, Nicholas-szal ment ki a vízre, hogy horgásszanak egy kicsit. Nyilván a srác nagy fogásban reménykedett, de a horogra akadt bálna azért még neki is túlzásnak tűnhetett...

 0
Tovább

A legbénább varázsló

Hát ez a srác se egy David Copperfield, és ez már abból is látszik, ahogy a "varázsdoboz" kinéz, kartonpapírból összeragasztgatva. Már a legelején elkezdődik a bénázás, amikor váratlanul három méteres magasságúra nő a bájos segítő a dobozban, de a folytatás az igazi.

Azt kell mondjam, a teljes produkció ebben a formában sokkal szórakoztatóbb, mint egy hagyományos, dögunalmas és kiszámítható "show" lenne. Inkább ilyeneket lássak, mint a hagyományos előadásokat!

 0
Tovább

Nem körtánc, modellverseny!

Amikor ezeket a körben egymás sarkában totyogó felnőtt embereket láttam, el sem tudtam képzelni, ugyan mit művelnek. 

Aztán kiderült, ez bizony egy komoly sport, modellrepülőket reptetnek körbe-körbe, a pilóta mellett az üzemanyag-utántöltésért felelős szerelő is van a csapatban. Még világbajnokságot is rendeznek ebben a műfajban!

Tudom, hogy nem illik senki máson mosolyogni, akinek olyan hobbija van, ami számomra furcsa, de mégsem tudtam megállni... De még mielőtt azt mondanám, ehhez azért igazán holdkórosnak kell lenni, beismerem, nekem is vannak "bűnös" szenvedélyeim. Nyilván megvan ennek a sportnak is a szépsége, kihívása, és ezernyi rosszabb időtöltést ismerek...

 0
Tovább

Nem tipikus postás

Az internet a kutyabarát postás lábai előtt hever, aki egyesével végigsimogatja az egyik házban lakó összes lelkesen farkat csóváló kutyát, még azt se hagyja ki, aki az elején elhúzódik.

A biztonsági kamera felvételét közzé tevő gazda pedig egyáltalán nem bánja ezt, sőt, örül neki, hogy valaki akkor is kedveskedik a kutyáknak, amikor ők nincsenek otthon.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

電池屋

新品 携帯電話のバッテリー、タブレットバッテリー、充電式バッテリー、ノートPCのバッテリー、パソコン用電源、ACアダプター。完全新品!1年間の長期無料保証もございます。

Hirdetés

Adatvédelem