Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Váratlan látogató

Így néz ki felülről, amikor egy bálna beúszik a hajók közé a kikötőbe...

bálna

bálna

 0
Tovább

Cápakínzók

Mire nem képes a közösségi oldalakon villámgyorsan terjedő megosztás! Néhány kegyetlen gazember egy motorcsónak mögé kötött cápát vontatott nagy sebességgel, figyelve a szerencsétlen állat vergődését, s a feltöltött videó iszonyú nagy haragot keltett.

Még a floridai kormányzó is megszólalt az eset kapcsán, és azonnal utasította a hatóságokat, hogy alaposan járjanak utána a történteknek. Akár még törvénymódosítást is kezdeményezhetnek- mert a sporthorgászat elfogadott az államban, de az állatkínzás nem. A vizsgálat már tart, s úgy fest, azonosítani is tudják az elkövetőket. Szóval érdemes meggondolni, mit örökít meg az ember, mit tölt fel- s legfőképpen, milyen embertelenséget követ el.

 0
Tovább

A riporterek nehéz sorsa

Lássuk be, a többség úgy tekint a tévés újságírókra, mint akik csak némi kamerába cukiskodásért kapnak sok pénzt. Ezek a japán sajtómunkások viszont igen váratlan helyzetekbe keveredtek, s az a szakma igazi mestere, aki ezt is kezelni tudja...

 0
Tovább

A figyelmetlenség ára

Ez a nagyon durva szingapúri motorbaleset elgondolkodtató, mert nyilván több olyan tényező is van, ami kellett hozzá: a nagyon rossz helyen leálló autó (mivel itt jobbkormányos közlekedés van, az autó a belső sávban áll) és a nagy sebességgel érkező, figyelmetlen motoros is, aki elől egy másik autó takarta a kilátást.

Mit is mondhatnék? Figyelni kell egymásra a forgalomban, és jobb, ha valaki túl óvatosnak tűnik, mint ha bajba kerül...

 0
Tovább

Fékezhetetlen agresszió

Hiába próbálna pihenni szegény elnyűtt kutya, a rátámadó cica nem hagyja békén...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Mi a panasz?

Orvosi blog, mely Önnek szól! A szakmailag hiteles tartalmakat mindenki számára közérthető formában jelenítjük meg. Naponta frissülő tartalmainkkal az Ön egészségét, egészségértését szolgájuk! Hiteles tájékoztatás, orvosoktól betegeknek!

Hirdetés

Adatvédelem