Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legnépszerűbb gyík, MacGyver

Nem csak kiskutyák és cuki cicák vannak ám az interneten, ennek a méretes MacGyver nevű gyíknak (és gazdájának) komoly rajongótábora van máris!

 0
Tovább

A kegyetlen tenger

Amikor a természet csodáit emlegetik fátyolos tekintettel bizonyos emberek, aligha arra gondolnak, hogy a harmónia része a mindennapi harc a túlélésért is. Még egy olyan hatalmas tengeri emlős, mint egy bálna is esélytelen, ha egy rajnyi kardszárnyú delfin támad rá (akik ezúttal kiérdemlik másik nevüket, a gyilkos bálnát is).

A post shared by Team Trip (@team_trip_ru) on

Még él a szerencsétlen áldozat, amikor széttépik, ahogy ezt a meglehetősen erős drónos videó bemutatja, amit Kamcsatka előtt rögzítettek.

 0
Tovább

Ne rángasd a cápa farkát

Egy horgászra harapott vissza a kifogott cápa, amikor az óvatlanul akarta kirángatni a vízből. Az eset Észak-Karolinában történt, de mire a mentők kiértek, a férfi önerejéből bement a kórházba, így sérülései nem ismertek.

Mindenesetre tény, még egy jóval kisebb állat esetén sem túl bölcs dolog úgy megragadni azt, hogy vissza tudjon támadni...

 0
Tovább

Bálnapuszi

Tasmánia partjai előtt úszkált a vízben egy fiatal, amikor bálnákat vett észre. A hatalmas állatok nem fordultak ki előle, sőt az egyik kíváncsi gyakorlatilag egyenesen nekiúszott, mintha puszit akarna adna.

Tulajdonképpen fel is merülhet a kérdés: ki akart megnézni kit?...

 0
Tovább

Száguldó orkák

Egy férfi állítása szerint 25 mérfölddel, azaz 40 km/órával ment a csónakjával, amikor a vízbe tett kameráját kardszárnyú delfinek (más néven orkák vagy gyilkos bálnák) követték könnyedén. A prédának nem sok esélye van ilyen sebességű, hatalmas ragadozóval szemben...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

lanternmoon

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem