Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges bevetés

Elsőre csak egy átlagos közúti ellenőrzésnek tűnik a jelenet, de aztán kiderül, hogy a rendőrök különleges feladatot kaptak.

 0
Tovább

Az alkohol öl, butít...

Ilyen plakátokkal harcoltak annak idején a Szovjetunióban az alkoholizálás ellen. Attól tartok, a kampányoknak csekély eredménye lehetett, látva a rengeteg piás oroszról készült képet és videót a neten. Mondhatni, a kommunizmus nem örök, a vodka viszont igen...

 0
Tovább

A ló és az alligátor

Ilyen csak Floridában fordulhat elő: a ló rendesen megtapossa a túl közel merészkedő ragadozót...

 0
Tovább

A cápa és a halász

Vannak, akik szerint az utóbbi idők "legausztrálabb" jelenete, ahogy keresetlen szavakkal küldi el melegebb éghajlatra a hálóba kapaszkodó nagy fehér cápát egy halász.

Nic Wilks és apja közös halászatán készült a felvétel: noha tavaly történt az eset, csak a napokban osztotta meg a videót a fiú, ami azonnal netes szenzáció lett...

 0
Tovább

Menőnek születni kell

Kifogástalan eleganciával, zsebre dugott kézzel lazulni az ugrálóvárban- ennek a két éves kissrácnak bérelt helye van a cool arcok listáján.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Fűtésszerelés Budapest, Down pillow and használtautó

Fűtésszerelés Budapest, Down pillow and használtautó. Fűtésszerelés és Down comforter Blogunkban érdekes cikkeket olvashatsz fűtésszerelés témában.

Hirdetés

Adatvédelem