Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akinek a vérében a zene...

Ebből a kislányból táncos lesz, akárki meglássa...

 0
Tovább

Macska a zacskóban

Ez a cica algihanem megbánta, hogy túlságosan kíváncsi volt.

 0
Tovább

A leglazább anyukák

A ma aggodalmaskodásukkal, minden beleszólásukkal időnként őrületbe kergető szülők is voltak vagány fiatalok egykoron, mint ezek a képek bizonyítják...

 0
Tovább

Lenyűgöző vagy felelőtlen?

Megosztó videót tettek közzé: egy csecsemő társaságában úszik a nylít tengeren delfinekkel egy nő.

A jelenet tulajdonképpen meghatónak tűnik, hiszen a vízben láthatótan otthonosan mozgó kisgyerek és anyukája körül csapatnyi delfin bukkan fel. Valljuk be, sokan szeretnének hasonló élményt átélni. A legtöbb hozzászóló szerint is igazán csodás dolog lehetett ez a közös delfines úszás számukra.

Mások viszont rámutattak, nyílt tengerről van szó, és egy csapatnyi erős, gyors, ügyes vadon élő ragadozóról. Bármennyire kicsi is az esélye egy balesetnek, ki sem lehet zárni. Van-e joga a szülőnek ilyenbe belevinni egy kisgyereket? Felelőtlen volt-e az anya, amikor ezt bevállalta? 

Kívülről marha egyszerű beleokoskodni, akár pro, akár kontra. Tökéletes válasz nincs; mindenki egyéni döntése, mit tesz hasonló helyzetben. Ami biztos: a felelősség kizárólag a felnőtté. S bármennyire is meg akar valaki ajándékozni egy nagy élménnyel egy gyereket, mindig tisztában kell lenni a kockázatokkal, és ennek ismeretében kell cselekedni. Mert semmilyen nemes, szép cél nem menti fel a szülőt, ha előre tudhatta, baj lehet a dologból. Ha jogi értelemben nem is lesz vádolható, a lelkiismeretével akkor is neki kell elszámolni.

 0
Tovább

Balfék cápacowboy

Ez a fickó azt hitte, hogy úgy tud meglasszózni a vízben a cápát, mint ahogy a felszínen a teheneket kapják el a cowboyok. Csak éppen a cápák szemmel láthatóan harapósabbak, mint a marhák...

Az a szomorú, hogy végül a ragadozó vesztett rajta, akit kifogtak, így nem élte túl a találkozást, míg a nagyokos horgász megúszta pár öltéssel. Pedig jelen esetben nem a cápa volt az agresszor, hanem az emberek...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

businessbeat

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem