Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lufi a víz alatt

Ha szeretnél dimenziókapuhoz hasonló illúziót létrehozni, vedd fel lassítva ahogy lufi kidurran egy akváriumban...

 0
Tovább

Kiskecskék ugróiskolája

Az alig egynapos gidák ugrálása sejteti, elég mozgékonyak lesznek felnőve. A stílusukat viszont már sem érheti szó, mert a hipszterpulcsikban roppant menők a kiskecskék...

 0
Tovább

Babakocsi sportos szülőknek

Igazi komplex edzésre ad lehetőséget a Jogalong fantázianevű babakocsi: anyuka kocogás közben még karra is gyúrhat.

 0
Tovább

Égi medence

A Houstonban található Market Square Tower 42. emeletén található úszómedence nem elég, hogy gyakorlatilag kilóg az épületből mint egy erkély, de még áttetsző is az alja, tehát a szédítő mélységet, forgalmas utcát láthatunk magunk alatt tempózás közben. Nem éppen szokásos uszodai kaland, a termálfürdőkben sakkozók vélhetően időzavarba kerülnének az új élmény hatására...

 0
Tovább

Halfelhő

Izgalmas és lenyűgöző látni a szinte egyetlen hatalmas élőlényként mozgó halrajt- ez a tömeg védi meg az egyedül védtelen halakat a ragadozóktól. A halfelhő még a tenger felszínét is eltakarja, olyan szorosan állnak össze egy óriási csapattá.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

bateradelporttil

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem