Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A vérnyúl harcba száll

Ez a tapsifüles beleáll a ragadozó elleni csetepatéba: róla aztán ne mondja senki, hogy gyáva nyúl.

 0
Tovább

A könnyező unikornis

Láttam már elfuserált dísztárgyakat, de ez szerintem ott van minden idők legrosszabbjai közt. Az unikornis formájú gyertyatartónak ugyanis a szeménél lyuk van, így az olvadó színes gyertya ki tud folyni. Van, aki szerint így olyan, mintha szivárványszínű könnyeket hullatna az unikornis, szerintem meg inkább olyan, mintha a szerencsétlent megkínozta volna valaki és emiatt kifolyna a szeme. Nincs olyan ember, akit azzal büntetnék, hogy ilyet adnék neki- főleg nem azt elvárva, hogy előttem gyújtsa meg a gyertyát, és így együtt "élvezhessük" az élményt... Ami igazán durva: képesek ezért a borzalomért 20 dollárt kérni!

 0
Tovább

Felbukkan az óriáscsirke

Az internet népe egyöntetűen képedt el a hatalmas háziszárnyastól, bár bizonyára akadnak, akik azon töprengenek, mekkora üst kellene egy pörkölthöz- és mennyi ideig kellene főzni hogy megpuhuljon a hús...

 0
Tovább

Delfinshow a nyílt tengeren

És van bárki, aki azt gondolja, mérhető ehhez az élmény amit egy delfináriumban, medencébe zárt és betanított állatok ugrándozása jelent?...

 0
Tovább

Szakértő és szuperanya

Napokon át mosolyogtak és okoskodtak az emberek a BBC élő adását megzavaró gyerekek videóján, és már itt is van egy remek reakció: két humorista azt mutatta be, milyen lenne, ha egy minden helyzetre felkészült szuperanyával történne hasonló.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

marketreport

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem