Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyomtatott ház

Egy 3D nyomtatásra specializálódott cég állításuk szerint egy nap alatt "épít" fel egy kisebb házat, alig 11 ezer dollárból. Aztán hogy ebbe a költségbe mi fér bele, és az egy nap csak a falakat jelenti vagy a teljes befejezést, szinte mindegy: bizonyára olcsóbb és gyorsabb megoldás lehet ez kispénzűek otthonteremtésére, mint bármi más. És ez szerintem már nem a távoli jövő, hanem a közeli...

 0
Tovább

Delfinek a parton

Az állatvédők szerint ezek a japán delfináriumban élő állatok azért mentek ki önként a partra, mert nem bírták már tovább a fogságot, és szabadulni szerettek volna. Az is előfordul, hogy az ilyen medencékbe zárt emlősök agresszívek egymással, és ezért próbál menekülni az akit a többi bánt. Látható, hogy jön egy dolgozó aki belökdösné a vízbe őket- de a videónak itt vége is szakad. A folytatást mi alakítjuk, ha nem támogatjuk a delfinek fogságban tartását.

 0
Tovább

Farkon ragadott cápa

Becsapós a videó: a főszereplője nem azért rángatja ki a vízből a ragadozót, mert így akarja zsákmányul ejteni, hanem a csapdába esett cápáról akarja levágni a horgászzsinórt. Ehhez kell igazi bátorság!

 0
Tovább

Néha csak centiken múlik

Talán hihetetlen, de ezekben a veszélyes helyzetekben, balesetekben nem sérült meg súlyosan senki.

 0
Tovább

Madárfürdő

Így pancsol a csap alatt egy díszmadár.


 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Anyanyelvi német tanár, online marketing

A legjobb nyelvtanulási módszer, ha egy anyanyelvi német tanárt fogadsz magadmellé.

Hirdetés

Adatvédelem