Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kutyának négy lába van és botlik

Esett-kelt a pályán ez a lelkes kutya, de a közönség így is imádta.

 0
Tovább

Az első nap a szolgálatban

A rettenthetetlen rendőrkutyák, bombakeresők és az okos vakvezető ebek is kölyökkorukban kezdték a kiképzést.

 0
Tovább

Az élő adás varázsa

Nehéz megőrizni a komolyságot, ha a nyilatkozó gyerekei beszabadulnak interjú közben a papa szobájába. Nem semmi anyuka bravúros mentőakciója sem... És a nyilatkozó angol hidegvérű reakciója is megérdemli az elismerést. Mép hogy a BBC közéleti műsoraiban nem történik semmi érdekes!

 0
Tovább

Bámulatos átalakulás

Gyakran látunk hihetetlen előtte-utána képeket, ami az alakformálás varázsát illusztrálja. Az alábbi hölgyek azt demonstrálják, hogy időnként két kép között csak másodpercek telnek el- másféle tartás, feszítés, más fotózási szög, az öltözés változása vagy hasonló egyszerű trükkök is elegendőek ahhoz, hogy a csinos nőből kevésbé jó alakút csináljanak- vagy fordítva.

 0
Tovább

Polgármester akcióban

Ismail Yildirim a török Karamursel város polgármestere, és épp egy hivatalos rendezvényen vett részt: egy kompbaleset évfordulójára rendeztek megemlékezést. A víz alatt búvárok voltak, akik ott helyeztek volna el koszorút, amikor az egyik búvár szemmel láthatóan bajba kerülva bukkant a felszínre. A polgármester azonnal a vízbe vetette magát és a partra segítette a nőt. Mondani sem kell, egyetlen rendeletét, döntését se fogadhatta lelkesebben a közönség, mint ezt a bátor mentőakciót.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Szépítő

“A szépség egy eszme látszata és visszfénye, szóval egy nem létező valami, ami bennünk ébred tudatra. Mi vagyunk létrehozói, hordozói.” -Kosztolányi Dezső

Hirdetés

Adatvédelem