Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Macskák akcióban

Nagyon szép ez a szuperlassított cicás videó, ami tökéletesen igazolja, ezekben az állatokban egyszerre van jelen a szeretnivaló cukiság, a mókás játékosság, a páratlan atletikusság és az igazi vadászszellem.

 0
Tovább

Festés hulahopp karikával

Maga a tánc nem akkora nagy szám, de a világítós, színváltó ledes karikával egész hangulatos kis képeket tud alkotni a hölgy. 

 0
Tovább

Delfinszörf

Ki tudja, hogy az embereket látva kaptak-e kedvet a szörfözéshez a delfinek, de az egész Byron Bay a csodájukra járt.


1

 0
Tovább

Élet és halál a tengerben

Éjszaka merülő búvárok váratlanul arra lettek figyelmesek, hogy egy polip épp rákra vadászik lámpáik fénykörében. Elkezdték rögzíteni a jelenetet, hogy melyik állat jár sikerrel- ám a nevető harmadikkal nem számoltak. Érdemes végignézni, mi történik! A természetben csak egy pillanaton múlik, ki marad életben és ki nem...

 0
Tovább

Machete és a kiskutyák

Erre mondják hogy a zord külső érző szívet takar?

Danny Trejo, a sok akciófilmből ismert karakteres megjelenésű színész a börtönt is megjárta, de jó útra tért, és manapság arról ismert, hogy a magánéletben igazán jó fej. A közelmúltban egy interjúra hívták egy film kapcsán, de a tévések megtréfálták: a kutyarajongó Trejo sorban kapta az ölébe a kiskutyákat, és gyermeki örömmel nevetgélve ölelgette, puszilgatta azokat. A jó hangulatú videó a kutyák örökbefogadását hivatott népszerűsíteni- szerintem a megfelelő embert találták meg a célhoz.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Laptop, Notebook, használtautó webáruház akció Budapest

Laptop és notebook webáruház akció Budapest. Számítógép webáruház akció, használt autó: A hardvergalaxis webáruház lehetővé teszi, hogy olcsón kapjon számítógépet akciós áron. Látogasson el hozzánk!

Hirdetés

Adatvédelem