Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kutyák ventillátorral

Tulajdonképpen pofonegyszerű ötleten alapul az ontariói Illona Haus képsorozata: a ventillátor szelét élvező kutyákat örökített meg.

 0
Tovább

Halálra szeretett delfin

Ismét egy partra sodródott bébidelfin pusztult el, amikor a turisták fotózni, szelfizni kezdtek vele, ahelyett hogy visszavitték volna a tengerbe.

Az eset Argentinában történt, ahol tavaly már előfordult hasonló. Nem lehet tudni, a delfinbébi nem volt-e beteg, lett volna-e esélye az életben maradásra ha ismét a vízbe juttatják, de az biztos, így halálra volt ítélve szegény állat. 

 0
Tovább

A kolibri röpte

Ez a kis madár ügyesebben lebeg mint egy helikopter, és ezt szuperlassítva látni igazán lenyűgöző.

 0
Tovább

Óriáslegó felnőtteknek

Az EverBlock Systems a legóhoz hasonló, csak sokkal nagyobb építőelemeket kínál azok számára, akik maguk szeretnék gyorsan és egyszerűen megépíteni lakásukban a belső falakat, ajtókat. Nem tudom, mennyire stabil és tartós ez a megoldás, de kétségkívül nagyon ötletes- és sok esetben pont elég is lenne egy ilyen fal. Sőt, még irodákban is használható a megoldás, például kis helyiségek kialakítására.

 0
Tovább

Kutyaszolidaritás

Ennél profibb mentőakciót kitalálni sem lehet: a vízben sodródó kutya szájában levő faágra harapott rá egy másik kutya, és így kirángatta cimboráját a folyóból.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

shop

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem