Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A könyörtelen tintahal

Így csap le áldozatára egy puhatestű ragadozó- marha nagy mázli, hogy csak hülye rémfilmekben nőnek meg 3-4 méteresre a sekélyben élő tintahalak, mert ember be nem tehetné a lábát a tengerbe... Mindenesetre így is horrort idéz a látvány, ahogy csápjaival elkapja a gyanútlan áldozatait a tintahal.

 0
Tovább

Lift a tengeren

Nem lehet akármilyen élmény, amikor az embert kajakkal együtt kapja hátára egy bálna

 0
Tovább

Mint egy kis víziló

Talán a leginkább karácsonyi hangulatú puhatestű ez a kis színes tintahal, ami úgy mozog időnként, mintha vízilóként trappolna a tenger fenekén.

 0
Tovább

Miért pont  a bálnák?

Ki tudja, miért pont ezek a hatalmas tengeri emlősök nyűgöznek le minket annyira- de bármi is az ok, nem sok embert tudok elképzelni, aki számára nem izgalmas ez a Hawaii környékén készült drónos videó.

 0
Tovább

A becsapott ló

A videón ugyan nevetnek, én nem tudom, mit gondoljak, mennyire vicces ez a jelenet.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Proaktív coaching

A Pro Bona Coaching & Training Center blogja. Hírek és érdekességek a coaching hazai és nemzetközi világából. Témánk az üzleti és életvezetési fejlesztés, melyet színes tippekkel és megközelítésekkel szeretnénk közel hozni az olvasóinkhoz.

Hirdetés

Adatvédelem