Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A cicatulaj bosszúja

A macskákkal élők jól tudják, kedvencük hiába alussza át a napot, mégis nagy késztetést érez arra, hogy hajnali nyávogással ébressze fel az embert. Egy gazda levideózta, ahogy ő kelti fel délutáni szunyókálásába belefeledkezett macskáját. Ám gyanítom, csak rövid érezhette magát győztesnek- a macskáknak megvannak az eszközeik a visszavágásra, és nem is félnek használni ezeket.

 0
Tovább

Az egyiknek sikerül...

Ez az utóbbi idők egyik legjobb videoösszeállítása: egymást követik a sikertelen és besült mutatványok illetve trükkök ugyanabban a műfajban. Láttunk már videót a lenyűgöző teljesítményekről és a röhejes pofáraesésekről, de így együtt egészen szuper a végeredmény.

 0
Tovább

Csapás a szaporítókra

Egészen új helyzetet teremthet New Jersey államban, ha a kisállatboltok a jövőben csak menhelyi kutyákat adhatnak el.

A módosítást azért kezdeményezte egy képviselő, mert a lelketlen kutyaszaporítók borzalmas körülmények között szaporítják a jól eladhatónak számító kutyafajtákat szerte Amerikában, mindenféle ellenőrzés nélkül. És eközben a szinte csak árucikknek tekintett, feleslegessé vált kutyákból évente(!) majdnem négy millió kerül menhelyre, amiből több, mint egymilliót elaltatnak.

Az állatkereskedők persze fel vannak háborodva. Naná, hol van abban az üzlet, hogy menhelyi kutyákat kínáljanak? A szaporítók biznisze csak azért működhet, mert vannak kereskedők, akik nagy ívben tesznek az állatok jólétére, csak a pénz motiválja őket. Hát, talán ez a döntés máshol is példát mutat, és alapjaiban változik meg ez a kegyetlen üzletág.

 0
Tovább

Közös ivászat

Nagy kutya, kis cica, meg egy közös tál

 0
Tovább

A legaljasabb átverés

Egy kanadai nő 700 dollárt fizetett egy szőrtelen macskáért. Aztán amikor elkezdett kinőni a macska bundája, kiderült, a szőrtelenség csak átmeneti volt: menhelyi macskákat adott el borotválva egy lelketlen gazember. Mást is átvert ezzel az aljas trükkel a csaló...

Ezt a szép fekete macskát is leborotválva adták el, 650 dollárért.

Csak remélni lehet, hogy a gazdák így, szőrrel együtt is kellemes otthont biztosítanak a megkínzott cicáknak- a borotválást ugyanis nem úszták meg sérülések nélkül szegények...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Laptop, Notebook, használtautó webáruház akció Budapest

Laptop és notebook webáruház akció Budapest. Számítógép webáruház akció, használt autó: A hardvergalaxis webáruház lehetővé teszi, hogy olcsón kapjon számítógépet akciós áron. Látogasson el hozzánk!

Hirdetés

Adatvédelem