Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sziklarombolók

Így pusztulnak az emberi ostobaságnak köszönhetően az évmilliók viharát kiálló sziklák. 

Sokan vitatják, ugyan miért tiltják azt, hogy turisták másszanak fel hegyekre, sziklákra, piramisra. Mi baja lehet ezeknek a masszív dolgoknak, hiszen csak nem okozhat nagy gondot pár ember!

Hát nem egészen így van. A Máltához tartozó Gozo sziget egyik látványossága az Azúr ablak nevű természeti képződmény, egy természetes sziklahíd. Erről ugrott vízbe egy rettentően vagány fickó- és elrugaszkodás közben egy méretes szikladarab is leszakadt alatta. Mellesleg arrafele búvárok szoktak úszni a víz alatt, akik nyilván örültek volna ha pont a fejükre pottyan az a szikla... Ne legyenek kételyeink: lesz még ember, aki hasonlóan jó mókának tartja az ugrálást.

 0
Tovább

Dédelgessen egy jegesmedve

Nem is tudom, kell-e kommentár a kutyát simogató jegesmedve videójához...

 0
Tovább

A hálás kenguru

Egy ausztrál kengurumenhelyen él Abi, aki mindig reggel megölelgeti gondozóit, akiknek életét köszönheti.

 0
Tovább

Kölcsönösen előnyös

Egy állatmenhely a közeli idősotthon lakóit kérte meg, hogy segítsenek be a kiscicák ellátásába.

Amikor elárvult állatokról van szó, mindig jól jön egy segítő kéz. Arizonában azt találták ki, hogy a gondozásra szoruló kismacskákat olyanokra bízzák, akiknek maguknak is szüksége van a segítségre- egy idősotthonban élőket kérték fel erre.

Ugyan elsőre meglepő lehet, hogy mennyiben hatékonyak ők, de annyi év tapasztalata van mögöttük és olyan szeretettel fordultak a cicusokhoz, hogy végül igazán boldogak voltak az együtt töltő idő alatt emberek és állatok. Ha szeretet van, az apróbb gondok már mind megoldhatók...

 0
Tovább

Káprázatos hajkoronák

Jó fél évszázada ilyen frizurákkal hódítottak az igazán menő csávók. Jó lehetett akkoriban férfifodrásznak lenni, amikor kreatív, romantikus hajkoronákra vágytak az urak is! Ó, azok a hatvanas-hetvenes évek...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

boards

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem