Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szamurájkarddal a rózsák ellen

Van az a mobilos játék, amiben gyümölcsöket kell kaszabolni, de szerintem ez a szuperlassított felvétel mégiscsak vagányabb.

 0
Tovább

Fogságra kárhoztatva

Érdemes végignézni ezt a vágatlan videót: meghökkentő, milyen ügyesen készít magának kendőből függőágyat ez a majom. Még képes módosítani is a tervet, ha nem elég kényelmes az új kuckó. Bevallom, lenyűgöző az intelligenciája.

És azt is bevallom, kicsit elkeserítő az, hogy ilyen okos, ügyes lényt tartanak rácsok mögött, talán egész életében fogságban kell maradnia. Próbál magának jobb körülményeket teremteni, de látva az értelmét, azt kell higgyem, nagyon is tisztában van sanyarú helyzetével...

 0
Tovább

Egy csodálatos találmány

Talán eddig cikinek érezted, hogy nem ihatsz bele a borosüvegbe, de mostantól a közvetlenül a palack nyakába illeszthető pohárral megoldódott ez a sokakat aggasztó probléma. Tudtam, hogy valami hiányzik az életemből, de végre valahára valaki feltalálta ezt is!...

 0
Tovább

9 izgalmas hónap

Time lapse videót készített felesége várandósságáról egy lelkes férj- és a happy end sem marad el.

 0
Tovább

London macskái

Thurston Hopkins 1951-es képsorozatának főszereplői igazolják, a cicák cicasága mit sem változott az évtizedek alatt- és még az egykori brit hangulatba is betekintést nyerünk a fotóknak köszönhetően.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

notebookbattery

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem