Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha lesben áll a cápa

Egy amerikai turista vette fel, ahogy szörfösök alatt ólálkodik egy cápa az ausztráliai Byron Bay sekély vizében.

 0
Tovább

Drága lesz a teknősszörf

Két idióta lefotózta magát egy teknős hátán állva, majd egy viccesnek szánt képet is megosztottak egy élettelen teknőssel. A hatóságok nem látták meg a humort a fotókban, és most vizsgálják, közük van-e a teknős halálához. Akár húszezer dollárra is büntethetik a teknősön szörföző páros tagjait. Nem sajnálom őket egy percig sem.

 0
Tovább

Egy nyerő jelmez

Egy fotós, Bryan Troll, időt és pénzt nem kímélve összeállított egy Nikon fényképezőgép jelmezt- az igazi poén az volt, hogy még működött is a cucc, hátul kis kijelzője is volt! Naná,  hogy végigfotózta vele a Halloween bulit...

 0
Tovább

Tökéletes időzítés

Néhány utcai fotó, ami csak akkor lehet ennyire ütős, ha a megfelelő pillanatban kattint a fotós...

 0
Tovább

Lecsap a rémcsiga

Lehet, hogy sokak szerint semmi félelmetes nincs a tenger mélyén lassan kúszó csupaszkopoltyús csigákban, de akadnak közöttük félelmetes ragadozók. A Melibe családba tartozó csigák úgy vadásznak, hogy módosult köpenyükkel beterítik a tengerfenék egy részét, és mint ahogy a halászok a hálóval, úgy ejti csapdába a csiga az áldozatait.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Laptop, Felhő alapú szolgáltatás, számítógép weboldal

Laptop, Felhő alapú szolgáltatás, számítógép weboldal a hardvergalaxys számítógép videókártya webáruházban. Kattintson rá blogunkra és onnan pedig webáruházunkra.

Hirdetés

Adatvédelem