Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kutyák és az ősz

Pont időszerű az osztrák Anne Geier fotósorozata, aki a színes őszi levelek körében örökíti meg a négylábú családtagokat.

 0
Tovább

Fánkba rejtett karrier

Lukas Yla litván marketingszakember, aki a nagyobb lehetőségek kedvéért költözött San Franciscóba. Alaposan felmérte, hogy a jelentkezők seregéből csak egy ügyes ötlettel tűnhet ki, ezért kidolgozott egy stratégiát. A lényeg az volt, hogy fánkokba rejtette önéletrajzát, melyet maga szállított ki, mint egy tipikus ételfutár. És valóban stratégiáról volt szó, mert felmérte, mekkora cégnél hogy kerülhet a döntéshozóhoz a fánk, mivel éri el a legjobb eredményt, elemezte a visszajelzéseket. Persze a lényeg az, hogy míg az állásokért versengők önéletrajzainak nagy része a kukában végzi, őt rövid idő alatt tíz interjúra is behívták... És persze a közösségi oldalakon is megosztották a szakmabeliek az ügyes ötletet.

 0
Tovább

Unalmas előadás

Ez a cica beszökött egy malajziai egyetemi előadásra. Az első fél órában még figyelt is...

De aztán inkább kidőlt. Könnyű neki, szemben a hallgatókkal, ő megteheti.

Átérzem az unalmát: emlékeim szerint én is vágtam párszor ilyen fejet egyetemi előadások végefelé...

 0
Tovább

Az állatvilág komédiásai

A vicces természetfotók versenyének (Comedy Wildlife Photography Awards 2016) néhány legmókásabb képe.

 0
Tovább

Együtt a gyerekekkel

Kinsey French különleges osztályban tanít: ragaszkodó, kedves Down-szindrómás gyerekekkel foglalkozik. Amikor a tanítónéni férjhez ment, úgy döntött, ebből az élményből a kicsik sem maradhatnak ki, hiszen ők is az élete részei- és mindenki fantasztikusan érezte magát a lagzin. 

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

antojekson

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem