Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Virág helyett kiskutyák

Az esküvő előtt sok menyasszony a tökéletes szertartásról álmodik, és némelyikük szinte becsavarodik, annyira hibátlan kézfogót szeretne sokak számára kulcskérdés az is, milyen virágcsokrokat válasszanak, ám egy amerikai pár szokatlan megoldásra szavazott: kölyökkutyákkal pózoltak a fiatalok a fotókon.

Sarah Mallouk Crain egy állatmenhelyen dolgozik, és vőlegénye is imádja az állatokat. Ezért aztán néhány örökbefogadásra váró kutyust hoztak el az esküvőre, akik igazán rendesen viselkedtek a nagy napon: igazán jó hangulatú, spontán képek születtek. És a különleges esküvőnek híre ment, így vélhetően könnyebben gazdát lehet majd találni a vidám kiskutyáknak. Szóval a végén mindenki jól jár...

 0
Tovább

Vízbe dobott gyerekek

Vitatott módszerrel készíti fel az akár hat hónapos kicsiket két úszásoktató Angliában.

Silvia Garcia és Miguel Jerez elképzelésének lényege, hogy nem a szülők folyamatos felügyeletével bonyolítják a babaúszást, hanem konkrétan bedobják a vízbe a gyerekeket. Azt mondják, erre már csak akkor kerül sor, amikor 1-2 hónapos felkészülésen átesnek a kicsik, hogy elsajátítsák a helyes technikát: a felszínre evickélést, a hátra fordulást.

Sokak számára sokkoló a látvány, ahogy a mély vízben egyedül kapálóznak a gyerekek, ám az oktatók szerint ez az egész a túlélésről szól. Az angol gyerekek harmada nem tud úszni, és minden évben többen fulladnak viszonylag sekély vízbe, medencékbe. Ők azt tanítják meg, mit kell ilyen helyzetben tenni, és ehhez nincs más módszer, mint ez a nem különösebben kellemes gyakorlat.

Egy szülőről már biztosan lehet tudni, aki támogatja az oktatókat: Olivia Rowe kisfia három évesen esett bele a család medencéjébe és megfulladt. Ő úgy véli, bár lett volna akkor is egy ilyen elsőre durvának látszó, de életmentő tanfolyam, és a baleset másként végződött volna...

 0
Tovább

Érkezés a kutyaparkba

Szinte eszét veszti az örömtől ez a kutyus, amikor begördülnek a kedvenc helyére. Még a vezetésbe is besegítene...

 0
Tovább

Mire jó egy fogkefe?

Méghogy a cicák nem szeretik a technika zajos vívmányait! Nyomtatón melegednek, automata porszívóval vitetik magukat, és lám, van, amelyik az elektromos fogkefét kiváló cicamasszírozó eszköznek tekinti.

 0
Tovább

A kutyakölykök csodás világa

Nem is kell különösebb kommentár Cecilia Zuccherato cuki fotóihoz.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Reblog.hu Suckhoe online 365 Blog

Reblog.hu Suckhoe online 365 Blog mang tới cho bạn một số bài viết sức khỏe và bệnh bổ ích đã được duyệt bởi vì một số bác sĩ chuyên khoa hàng đầu trong lĩnh vực khám chữa bệnh đa khoa.

Hirdetés

Adatvédelem