Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repül a bálna

Elképesztő, ahogy egy negyven tonnás bálna teljes testével kiveti magát a vízből.

Az eseményt Dél-Afrikában kapták lencsevégre, és azért érdemel figyelmet, mert hasonlót ritkán látni. Az, hogy egy jóval kisebb fóka, delfin vagy cápa ki tud ugrani a tengerből, nem olyan nagy szenzáció, de ez a hatalmas emlős annyit nyom, mint két tucat víziló...

 0
Tovább

A lebegő csodamadár

Noha úgy fest, hogy szárnyak verdesése nélkül marad a levegőben a kismadár, valójában a magyarázat egyszerűbb: pont olyan ritmusban szárnyal, mint ami a kamera képfrissítési frekvenciája, tehát csak azok a pillanatok maradtak rögzítve, amikor épp lenn voltak. 

 0
Tovább

Fókavarázs

A galapagosi fókák igazi cukiságbajnokok...

(kinnara)

 0
Tovább

Bálna a delfinek gyűrűjében

Közös pancsolásra hívták az óriási tengeri emlőst nála nagyságrendekkel rokonai? A szakértők szerint csak közös játék látható Jaimen Hudson remek drónos felvételén.

Azt hiszem, elég sokan elutaznánk azért Ausztráliába, hogy egy ilyen látványnak lehessünk szemtanúi...

 0
Tovább

A cápa és a csónak

Egy hatalmas makócápa rontott neki horgászok hajójának, vélhetően azért, hogy távol tartsa őket saját lakomájától. Bármi is volt a cél, erősen meglepte az embereket- de azért kiderült, hogy a rémfilmekkel szemben, még egy méretes cápa sem tud semmilyen kárt tenni egy hajóban.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

recettes

Découvrez cette recette facile et rapide à préparer. Un plat savoureux, idéal pour un repas maison en famille ou entre amis. Parfait pour une cuisine gourmande et saine

Hirdetés

Adatvédelem