Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A repülődobálás ászai

Ezeket az ultrakönnyű kis gépeket akár a papírrepülők tuningverziójának is tekinthetjük. Kétségtelen, hogy ezek a srácok igazi művészei a dobálgatásnak.

 0
Tovább

8 kilométer mélyen

Egy japán kutatócsoport olyan mélyen örökített meg halat, ahol még soha senki más nem látott.

Régóta nagy kérdés, az óceán legmélyebb pontjain milyen lények élnek. Sokáig azt hitték, halak nem tudnak több kilométer mélyen életben maradni, ahol iszonyú a víznyomás. Ám aztán kiderült, vannak fajok, amik még ott is boldogulnak.

Természetesen a Mariana-árkot vizsgálni nem egyszerű feladat, vagy egészen különleges tengeralattjáró kell hozzá (ember összesen két küldetés során jutott el a fenekére!), vagy drága távirányítású eszközök. A japánok ilyennel filmeztek le 8178 méteres mélységben egy nyálkahalat, amit szemmel láthatóan nem zavart sötétség és a nyomás. A tudomány mai állása szerint nagyjából 8200 méter az elméleti határa annak, ahol halak még képesek lehetnek életben maradni- ez a jószág már ezt feszegeti. Talán tud valami olyat, amit a tudósok (még) nem...

 0
Tovább

Rap Isten nevében

Nem is tudom, mit kell mondani egy olyan dal elé, amiben szerepel a Jesus Christ is my Nigga kifejezés?

Talán inkább meghagyom ezt a nálam felkészültebb zenekritikusoknak. A dalban is elhangzik, a fiatalokat a saját zenéjükön keresztül kell elérni, és az előadók be is dobnak mindent, hogy jó útra térítsék a hiphop-rajongó generációt. A joviális lelkipásztor és partnernője lendületesen rappelve biztosítanak minket arról, hogy Jézus ment meg a drogoktól is minden rossztól, míg a gengszterekre a pokol vár. Akit ez a dal sem győz meg, az már tényleg menthetetlenül elveszett lélek!

És persze Isten óvja Amerikát!

 0
Tovább

Macskalabirintus házilag

Ötven kartondoboz és egy kis munka kell ahhoz, hogy sikeresen lekössünk két házimacskát.

 0
Tovább

Így játszik a vízilóbébi

A Cincinnati állatkert kedvence Fiona, a pár hónapos víziló, aki már a kinti medencében lubickol együtt mamájával, a látogatók nagy örömére.

Egyébként anyuka is nagyon szereti a vizet, így pedig még jobban tetszik a kicsinek a közös móka...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

superfox

Utazási tanácsok

Hirdetés

Adatvédelem