Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szemben Irmával

A pusztító hurrikán erejét láthattuk a felkorbácsolt hullámokon, a kidöntött fákon, a megrongált házakon- de ha érdekel, hogy néz ki amikor egy ember próbál szembeszállni a széllel, akkor most ezt is megnézheted.

Az persze egy másik kérdés, hogy mennyire jó ötlet ilyen időben autóba szállni és videót készíteni, a látványosság kedvéért... Azt hiszem, én inkább maradnék egy biztonságos helyen. A videó láttán pedig még inkább úgy gondolom, messze elkerülném Irmát és a hozzá hasonló hurrikánokat.

 0
Tovább

A harapós kiscápa

Nem hittem volna, hogy valaha olyat fogok írni egy cápatámadásról, hogy cuki, de most mégis kénytelen vagyok.

Az Ausztrália közelében élő Port Jackson cápa eleve a kisebb termetű cápafajok közé tartozik, de ez a bébi végképp aprócska. A búvár kezének méretéből látszik, mekkora "ragadozóról" van szó, ám így is rettenthetetlenül szembeszáll a fenyegető veszéllyel...

 0
Tovább

Egy évtizednyi szelfi

A kanadai Hugo Cornelliert Noah Kalina híres videója inspirálta: ő kezdte el a minden napos önarcképekből összeállított filmek divatját. Persze a sok követőből kevesen voltak azok, akik akár több éven át hűségesen készítették az önarcképeket...

Hugo viszont igen elhivatott lehetett, mert 12 évesen, 2008-ban kezdte a fotózást, és a "mesterhez" hűen inkább komor képet vágott. Kivéve az utolsó szelfin: a házassága napjával végződik a jó hangulatú kisfilm. Hogy repül az idő!...

 0
Tovább

Lakásberendező alkalmazás

Mostantól az IKEA bútorait a mobilunk segítségével varázsolhatjuk a szobába.

Kétségtelen, egész jól lehet ellenőrizni ezzel a módszerrel, hogy is festene a kiválasztott bútor ott. Még csak keresik a fejlesztők azokat az utakat, melyek a leghatékonyabbak, legjobbak a kiterjesztett valóság értelmes felhasználására, amikor a valóságot keverjük a virtuális elemekkel. A Pokemon Go csak egy játék volt, nagyot durrant és eltűnt, de ennél azért lehet hasznosabb célra is használni. A virtuális lakberendezés egy lehetőség a sok közül- meglátjuk, hogy válik majd be hosszú távon.

 0
Tovább

A láncfűrész művésze

Igor Loskutow az egykori Szovjetunióban született, az egykori észt tagköztársaságban, ami mára független ország. Ám már jó ideje Németországban dolgozik, és a láncfűrészek képességeit bemutató szakiként néha ilyen egészen elképesztő dolgokat alkot fából.

Nekem persze ilyesmire semmi szükségem, hiszen kertem sincs...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

batteri-barbar.com

Køb dine billige batterier på batteri-barbar.com

Hirdetés

Adatvédelem