Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Élő vacsora

Ennél frissebb már nem is lehetne az ennivaló: a koreai halpiacon a kiválasztott, még élő állatokat olyan gyorsan dolgozzák fel, hogy azok a tányéron esetenként még mozognak. 

Ugyan nem tartom magam nagyon finnyásnak, ez nekem már túlzás. Nyilván nem szólhatok bele mások étkezési szokásaiba, de ehhez már nem lenne gusztusom. Viszont álszent sem vagyok, és tudom jól, attól,  hogy a rántotthús nem mocorog a tányéron, valamikor az is élőlény volt. Nem egyszerű dolgok ezek, és időnként elgondolkodok rajtuk.

 0
Tovább

Kézgyertya a csontvázon

El nem tudom képzelni, ilyen gusztustalanságot miért tartana bárki a házában? 

Nem mondhatnám túl ízlésesnek, ahogy a kezet alkotó viasz lefolyik a csontvázujjakról... Talán Halloween idején lehet menő. De inkább még akkor sem. Röviden: kreatív, de borzalmas.

 0
Tovább

Ragaszkodó cápa

A kissé véres videóban az látható, ahogy egy búvár a hasán csimpaszkodó dajkacápával mászik ki a csónakba, és kedélyes haverjai aztán késsel tudják leszedni róla a ragadozót.

Azért meg kell jegyezni, hogy ha az ember nagyon figyel, a búvár mögött feltűnik egy szigonypuska valakinek a kezében. Azaz meglehet, hogy kilőtt halak vére izgatta fel a cápát és aztán harapott- arra, amit elért. Az egy másik kérdés, hogy szerencsére kisebb állatról van szó, nagyon nagy sérülést nem okozott- és talán ő maga is túlélte.

Az eset egyébként Floridában történt, ahol szoktak víz alatt vadászni, tehát a szigonypuska elvileg tényleg bármikor kézben lehet. A jókedv pedig a támadás ellenére megmaradt, mert azzal viccelődnek a "kedves barátok", hogy ugye nem valami érzékenyebb testtájra harapott-e rá az állat.

 0
Tovább

Pancsolás a szeméttengerben

Két búvár Bali partjai mellett undorító hulladékáradatba keveredett.

Sajnos komoly problémát jelent a túlnépesedett, felfuttatott turizmusról ismert dél-kelet-ázsiai térségben a szemétkezelés. Bali az egyik példája ennek: a sokakat rabult ejtő szigetről rengeteg hulladék egyenesen a tengerbe kerül. Az itt úszkáló Julia Wheeler örökítette meg, milyen az, amikor mindenféle-fajta szemétben "gyönyörködhet" a tenger mélyén a búvár az élővilág helyett.

 0
Tovább

Az első vonítás

Ahhoz képest hogy először próbálja, ügyesen használja a torkát a kis husky-kölyök. De azért hatásosabb lesz, ha egy kicsivel erősebb lesz a hangja...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

cakhiatvwine

Cakhiatv là một nền tảng trực tuyến chuyên cung cấp dịch vụ phát sóng trực tiếp các trận đấu bóng đá từ nhiều giải đấu lớn nhỏ trên thế giới.

Hirdetés

Adatvédelem