Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha lesben áll egy rája...

A videó elsőre azért tűnhet érdekesnek, mert a polip nagyon ügyesen veszi fel a közelben levő szikla formáját, színét. Aztán történik valami egészen váratlan, mert nem csak ő tud ügyesen rejtőzködni...

 0
Tovább

Kopoltyús táncosok

A pompázatos sziámi harcoshalakról készít fotókat Visarute Angkatavanich .

 0
Tovább

A legkevésbé fotogén állatok

Elegáns, lenyűgöző, erőt sugárzó- na ilyen jelzőket aligha aggatnának ezen képek főszereplőire.

 0
Tovább

Az aligátor mosolya

A floridai Everglades mocsárban élő ragadozókat örökítette meg Andrew West.

Az aligátorok igazi látványosságnak számítanak, vannak parkok is, ahol mindenféle attrakciókkal szórakoztatják a nézőket. Az egy másik kérdés, hogy néha egy-egy állat elhagyja a természetközeli otthont, és házak medencéiben bukkannak fel, a frászt hozva a csobbanni vágyó emberekre. Az aligátor ugyanis lehet veszélyes- a videó készítője sem úszott velük, a felvételt egy bot végére rögzített minikamerával készítette...

 0
Tovább

Halászat buborékkal

Káprázatos drónos felvétel készült kishalakra vadászó bálnákról.

A bálnák óriási szájukat kitátva hatalmas mennyiségben nyelik el a kicsi halakat. Ám ha azok szétszélednek, sziszifuszi munka lenne szinte egyenként levadászni őket.

Megfigyelték, hogy a bálnák ügyes trükköt alkalmaznak: a vezér lemerül a halraj alá, és spirálisan úszva egy olyan buborékgyűrűt fúj, ami szinte falként veszi körül a kicsi halakat. Azok így együtt maradnak, és az adott jelre az "terített asztalhoz" hívott bálnák be tudnak belőlük lakmározni.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

researchpedia

Researchpedia is a valuable blog that provides unique content in different fields. You can get valuable market data insights.

Hirdetés

Adatvédelem