Könnyed mediterrán zápor

Nem kell túl messzire utazni ijesztő viharokért: a napokban a Máltához tartozó Gozo szigete mellett vették fel ezt a jelenséget.

 0
Tovább

Vészjósló uszony

Egy búvár azonnal kipattant a vízből a csónakra, amikor feltűnt a tenger felszínén egy ijesztő hátuszony. Aztán kiderült, egy cápánál sokkal barátságosabb élőlény nézte meg a csónakban utazó embereket magának...

 0
Tovább

Az oroszlán üvöltése

Hát ezt még egy kicsit gyakorolni kell...

 0
Tovább

Óriáslegó kartonpapírból

Elég rég volt, amikor gyerekként én is a Lego bűvkörében éltem, de bevallom, amikor ilyen ügyes és kreatív dolgot látok, még nekem is kedvem lenne házilag építeni egy ilyen óriási kartonfigurát.

 0
Tovább

Ha lesben áll egy rája...

A videó elsőre azért tűnhet érdekesnek, mert a polip nagyon ügyesen veszi fel a közelben levő szikla formáját, színét. Aztán történik valami egészen váratlan, mert nem csak ő tud ügyesen rejtőzködni...

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

lucan

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés