Ne kamuzz az önéletrajzban!

Kellene a menő állás, csak épp még van némi híja a speciális képzettségnek? Sebaj, a papír sokmindent elbír, csak nehogy baj legyen a füllentés vége!

Persze a valóságban nyilván más volt az oka ennek a balesetnek, de azért az elég kellemetlen, ha már a felszállás sem sikerül a helikopterrel.

 0
Tovább

Azért a víz az úr

Nem is olyan kicsi ez a hajó, amit egészen könnyen ragad magával egy hatalmas hullám-  tenger erejével szemben tehetetlenek vagyunk, ha igazán haragossá válik.

Persze kell ehhez az is, hogy teljesen magára legyen hagyva a csónak a vízen, amit így simán elnyelhet a víz.

 0
Tovább

Balfékek a műhelyben

A szilveszteri lazítás jó alkalom arra, hogy magunk mögött hagyjuk az óév kellemetlen élményeit. Például az olyan pillanatokat, amikor az autószerelő műhelyben nem kipofozzák a járgányt, hanem még jobban tönkre is teszik.

 0
Tovább

Totális tarolás

Borzasztó pillanat lehet, amikor valaki már tudja, semmi esély elkerülni az ütközést, a kamion szemtől szemben fogja telibe találni. 

És ez esetben a teherautó az egész szembe jövő oldalon pusztított...

 0
Tovább

A tél örömei

Ahol a tél romantikusabb arcát mutatja, ott lehet a hóban sportolni, mulatni. A hójárózás például remek kaland, és ilyen bénázások esetén a nézőnek is legalább ennyire szórakoztató.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

2019.01.18.
2019.01.17.
2019.01.16.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Vipzone

Bulvárhírek, valóságshow-k, az eltitkolt igazság. Csak különleges hírek, különleges olvasóknak!

Hirdetés