A nagy ugrás

Amikor néhány kajakozó előtt kivetette magát egy bálna a vízből, mindenkinek elakadt a lélegzete. Az igazán az volt az érdekes, hogy több szögből is rögzítették a történést, tehát megnézhető, milyen közel volt a kajakosokhoz, és hogy ők maguk mit láttak.

A nagy ugrás egyébként Kanadában, egészen pontosan Brit-Kolumbiában történt, ahol előfordul hasonló, csak nem mindig ilyen jól dokumentálva.

 0
Tovább

A láthatatlan lépcső

Szó se róla, ügyes ez a cheerleader lány...

 0
Tovább

A fürdőruhadivat örök

A harmincas években készült ez a film, azaz lassan egy évszázad röppent el azóta, hogy ilyen dresszekben strandoltak a divatos nők. Mit is mondhatnék? Visszatérhetnek még ezek a fazonok, ahogy működik a divatvilág.

 0
Tovább

A kookaburra kacaja

Az Ausztráliában élő madarak híres, harsány nevetésének hangját jól ismerjük. Ezen a videón az látható, amint a kookaburra kacag- nem igazán látványos, pedig én például arra számítottam, valami showműsor is társul hozzá. Elegendő lenne a hangot hallani...

 0
Tovább

Páratlan hármas

Két kutya és egy cica harmonikus együttélése...

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

pencil

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés