A rossz ívben vett kanyar

Hajózás közben sem árt észnél lenni. Páran, ha vízre szállnak, úgy érzik, már nem is kell törődni a szabályokkal, az óvatossággal: elég nagy a terület, csak elfér mindenki.

Hát, vagy igen, vagy nem. Meglehetősen csúnyán meg lehet sérülni egy ilyen banális balesetben, ami egy kis ésszel és elővigyázatossággal simán elkerülhető lenne.

 0
Tovább

A trollkodó delfin

Néha váratlan dolgokat örökít meg a búvárok kamerája: a delfin nem csak az emberekre kíváncsi, hanem a teknősökre is.

Noha a delfinek ragadozók, a teknős nem szerepel az étlapjukon, mert a kemény páncél miatt nem sok állat tehet bennük kárt. Ám szemmel láthatóan ez az emlős minden újdonság iránt érdeklődik, és beljebb löki egy lyukba a nála jóval lassabb teknőst. Hogy ez kötekedés vagy csak játékosság, azt én el nem döntöm- de így is mókás a jelenet.

 0
Tovább

Szelfi az edzőteremben

Alapszabály: amelyik edzésről nem teszünk fel képet, videót az internetre, az meg sem történt.

Hát, itt az élő közvetítés kisebb malőrrel végződött. Most két lehetőség van: vagy legközelebb nem a telefonra figyel a szelfikirálynő hanem a gyúrásra, vagy pedig lesz még közvetítés, csak megpróbál ügyesebb lenni. Vajon mit választ?...

 0
Tovább

Csak egy lyukat tévedett

A felhajtható híd azért jó, mert a magasabb hajók is átférnek így. Feltéve, hogy valaki nem nézi el, melyik helyen érdemes próbálkozni az áthaladással.

Bevallom, ha nem látom a videót, nem hiszem el, hogy van ennyire béna kapitány.

 0
Tovább

Modern lándzsás 

Ázsiában járva sokszor csodálkozunk, mi mindent képesek robogóval, biciklivel cipelni a helyiek. Hát, mint azt a jelek mutatják, nem mindenki ugyanolyan ügyes ebben.

Elég durván meg lehet sérülni abban, hogy valakit így lelöknek egy sebesen közeledő motorról- szóval azért nagyon nem kell irigyelni a két keréken közlekedő ázsiai egyensúlyozó művészeket.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

slusszkulcs

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés