Szürke bálnák vetélkedése

Kaliforniában a Monterey Bay az egyik legismertebb megfigyelőhelye a tengeri emlősöknek. Ezen a látványos felvételen párzás előtt összegyűlő hatalmas szürke bálna hímek láthatóak.

De aztán van pár pillanat zabáló púpos bálnákról is- igazán mozgalmas napja lehetett a megfigyelőknek.

 0
Tovább

Az ínyenc cápa

Új-Zélandon pottyant a hajóról egy darab húsos pite a tengerbe, amire rárabolt egy nagy fehér cápa.

A felvételt készítő Rose Gullery elmondása szerint egyik utastársa viccelődött vele, milyen lenne, ha nem csak a sirályokat érdekelné az ebéd maradéka, hanem egy cápát is. Ezért kezdett filmezni, és mindenkint meglepve tényleg fel is bukkant egy méretes ragadozó. Ilyesmire a nagy fehérek ritkán csapnak le, de vagy a pite lehetett nagyon finom, vagy pedig igazi ínyenc cápáról volt szó...

 0
Tovább

Itt a smink, hol a smink

A sminkelős videók ellentétje: egy tünteti el egy sztár az arcáról az arcfestéket.

Demi Lovato rövid videóban mutatja be, hogy változik meg az arca, miután eltüntetni a sminkesek által gondosan felvitt rétegek. Persze ő még fiatal, nem sokkoló a változás, de sok híresség valódi kinézete döbbentené meg a rajongókat. Nem véletlenül lett trend az, hogy egyre többen mutatják meg magukat smink nélkül, és vállalják fel, hogy a tökéletesség bizony csak illúzió.

 0
Tovább

Tánc a súlytalanságban

Mindenkinek leesett az álla a víz alatti balett láttán.

Julie Gaultier a főszereplője a rövidfilmnek. A felvételeket látva nyilvánvaló, hogy nem annyira táncosként, mint szabadtüdős búvárként kellett fantasztikusan ügyesnek lennie ahhoz, hogy ilyen könnyedén, szabadon mozogjon a víz alatti súlytalanságban...

 0
Tovább

A kíváncsi sarki róka

Az operatőrrel ismerkedik a meglehetősen barátságosnak tűnő állat.

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

funnyads

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés