Rap Isten nevében

Nem is tudom, mit kell mondani egy olyan dal elé, amiben szerepel a Jesus Christ is my Nigga kifejezés?

Talán inkább meghagyom ezt a nálam felkészültebb zenekritikusoknak. A dalban is elhangzik, a fiatalokat a saját zenéjükön keresztül kell elérni, és az előadók be is dobnak mindent, hogy jó útra térítsék a hiphop-rajongó generációt. A joviális lelkipásztor és partnernője lendületesen rappelve biztosítanak minket arról, hogy Jézus ment meg a drogoktól is minden rossztól, míg a gengszterekre a pokol vár. Akit ez a dal sem győz meg, az már tényleg menthetetlenül elveszett lélek!

És persze Isten óvja Amerikát!

 0
Tovább

Macskalabirintus házilag

Ötven kartondoboz és egy kis munka kell ahhoz, hogy sikeresen lekössünk két házimacskát.

 0
Tovább

Így játszik a vízilóbébi

A Cincinnati állatkert kedvence Fiona, a pár hónapos víziló, aki már a kinti medencében lubickol együtt mamájával, a látogatók nagy örömére.

Egyébként anyuka is nagyon szereti a vizet, így pedig még jobban tetszik a kicsinek a közös móka...

 0
Tovább

Macskamentők a fán

Tényleg előfordul olyan, hogy a cicák felmásznak egy fa tetejére, és onnan nem tudnak lejönni. A tűzoltókat nem érdemes hívni, hiszen azért nekik ennél fontosabb feladataik is vannak. Az sem szerencsés, ha nem törődünk a kétségbeesetten nyávogó cicákkal, azzal a felkiáltással, hogy "nincsenek macskacsontvázak a fákon, majd lejön valahogy".

Itt jön be a képbe a profi macskamentők segítsége. Két amerikai ipari alpinista adományokból fedezve hoz le macskákat a fáról, az ő munkájukat mutatja be ez az érdekes kis videó.

 0
Tovább

Bálna a horgon

Glenn Brasen, fiával, Nicholas-szal ment ki a vízre, hogy horgásszanak egy kicsit. Nyilván a srác nagy fogásban reménykedett, de a horogra akadt bálna azért még neki is túlzásnak tűnhetett...

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

m-sanya

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés