Peches ninja

A tévéműsorra edzett ez a fiatalember, amikor elhagyta a szerencséje: kiderült, hogy a ninja sikeréhez nem csak ügyesség kell, hanem megfelelő állapotú felszerelés is.

A lassításból látszik csak, pontosan mi is történt.

 0
Tovább

Krokodilszörf

Na így kell ezekben a hideg téli hónapokban ellazulni: a madár lazán utazik a krokodil hátán, mint ha ennél jobb módja a hajózásnak nem is lenne.

Azért nem csinálnám utána...

 0
Tovább

Egy kis sietség

A motoros könnyen, gyorsan cikázva hagyja mögött a kocsisort- csak legyen kellően gyors a reakciüideje, ha egy száguldó őrültre nem számító autós sávot vált.

Ennek a motorosnak például pont nem sikerült...

 0
Tovább

Az elszabadult furgon

Csak pár másodperces, de igazi akciódráma: felborított furgon, amit visszaállítanak, ám a járgány ekkor igazi ámokfutásba kezd.

Bevallom, nem tudom pontosan követni, tulajdonképpen mi és miért történik. de lássuk be: egy ilyen mozgalmas rövidfilmnél szinte nem is számít az ok, csak az okozat.

 0
Tovább

A természetfotózás szépsége

Egyáltalán nem könnyű kinn a természetben fotózni: manapság a versenyeken lenyűgöző képeket látni, s hogy felülmúlják egymást, a fotósok mind közelebb és közelebb akarnak kerülni a témához. Na de azért az talán még a természetközeliségből is sok, amikor a fókák rátelepednek az alkotóra egy kis szundikálás erejéig...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

2019.01.18.
2019.01.17.
2019.01.16.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Hirdetés