A kamionos közbelép

Ennek a mentőakciónak is a régi igazság a mottója: nem minden hős visel palástot.

Egy szó mint száz, elgondolkodtató, hogy pusztán csak a közlekedők együttműködése mennyit segíthet abban, hogy megelőzzenek egy vészhelyzetet. A lerobbant motorjával a sűrű forgalomban kihúzódni sem képes vezető számára tényleg életmentő lehetett az, ahogy pajzsként védelmezte a hatalmas teherautó. Érdemes ennek tanulságain elgondolkodni mindannyiunknak.

 0
Tovább

A szakma mestere

Szinte megkapó, milyen parádésan sikerült a bekötése ennek a vízöblítéses vécének: a víz ugyanis a gomb körül tör fel, nem a megfelelő helyen.

És gyanítom, mostanában mifelénk még az ilyen szakemberekért is sorba szoktak állni...

 0
Tovább

A meghámozott kamion

A sofőr állítólag érzékelte, hogy minden magasságellenőrző akadályt érintette, de azért úgy vélte, a híd alatt így is át tud csúszni.

Hát, ennyit a megérzésekről...

 0
Tovább

Lendületes parkolás

Ehhez a látványos eséshez nem szükséges kommentár...

 0
Tovább

Borul a betonkeverő

Na ez az a szituáció, amire egyetlen közlekedő sem készülhet, számíthat: állsz a piros lámpánál, és a túl gyorsan kanyarodó teherautó egyszerűen rádborul.

Hogy aztán miért dől a betonkeverő, szinte mindegy, ha az ember még pechesebb, és az egész autó alákerül, nem pedig csak az oldalát zúzza össze a csúszó teherautó... Az, hogy nem így történt, szerencse a szerencsetlenségben.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

trollman

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés