Aki menő, az menő

Nincs annál nagyobb buli, mint a saját magunk által felspécizett verdával meghökkenteni a bámuló közönséget. 

A hatást csak az csökkenti némileg, ha egy apró bukkanótól is darabokra esik a menő járgány...

 0
Tovább

Küzdelem a hattyúval

Vélhetően sokán tudják már, hogy a hattyú egyáltalán nem egy kedves, szelíd jószág: ha a területét védi, akkor bárkinek nekimegy.

És ahogy a felvétel bizonyítja, a támadás el is éri hatását. Hiába próbál még ökölharcot is kezdeményezni a fürdőző, egy dühös hattyúval szemben esélytelen.

 0
Tovább

Centiken múlott

Nem semmi, ahogy sikerült pont átféni a két szembejövő autó között a havas úton.

De azt azért bevallom, ebben az esetben nem világos, miért nem használja a féket valaki, amikor ketten is jönnek vele szemben?... Messze nem tűnt garantálnak hogy elfér.

 0
Tovább

Meglepetés a motorházban

Furcsa hangokat hallottak az autóban ülők vezetés közben, ezért megálltak és óvatosan felnyitottak a motorházfedelet, és egy vörös macskát találtak odabenn.

A történetet a szememben kicsit gyengíti, hogy túlságosan nyugodtan látszott a macska, pedig nyilván meleg volt arrafelé- de hát miért ne hinnénk a tündérmeséknek, ha happy end a végük? 

 0
Tovább

Enyhe szellő

A napokban mifelénk is voltak komoly, viharos szelek, de azért ez a kamionborogató texasi szélroham elég csúnyán néz ki.

Persze azért felmerül az emberben: erre nem lehet számítani, amikor valaki úgy dönt, mégis útnak indul, ahelyett, hogy kivárná amíg a szélvihar alábbhagy? 

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Síelőknek

Havas sportok, téli utazás. Snóóó!

Hirdetés