Az a fránya lehajtó

Ahányszor nézem ezt a videót, mindig arra gondolok: hogy lehetett elnézni ezt az oszlopot? Talán túl gyorsan ugrott az autó elé?...

 0
Tovább

Igazi Ízirájder

Ez a fickó sem fél a borulástól... Meglehetősen lazán motorozik. 

De azért azt hiszem, az időnként csak a szerencsén múlik, hogy az őt közelről követő bámészkodók nem billentik ki az egyensúlyából.

 0
Tovább

Ha ember kell a gátra

Na ezt nevezem a logisztika csúcsteljesítményének! Ne hagyd abba a videót akkor, amikor megbirkózik a hűtővel ez a kemény fickó, a csattanó még a végén jön.

 0
Tovább

Aligátortakarítás

Még egy efféle, nem túl vonzó külsejű ragadozónak is jár a törődés.

 0
Tovább

A fóka és a Fókák

Épp tengeri gyakorlatra ügetnek a vízbe a Fókának becézett Navy SEAL kommandósok, amikor egy lelkes fóka is csatlakozott hozzájuk.

Azt hiszem, nem is kérdés, a vízben ki mozog ügyesebben, de a víz felé kocogva azért még a kétlábúak is tudják tartani vele a tempót...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

camouflage

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés