A legbénább varázsló

Hát ez a srác se egy David Copperfield, és ez már abból is látszik, ahogy a "varázsdoboz" kinéz, kartonpapírból összeragasztgatva. Már a legelején elkezdődik a bénázás, amikor váratlanul három méteres magasságúra nő a bájos segítő a dobozban, de a folytatás az igazi.

Azt kell mondjam, a teljes produkció ebben a formában sokkal szórakoztatóbb, mint egy hagyományos, dögunalmas és kiszámítható "show" lenne. Inkább ilyeneket lássak, mint a hagyományos előadásokat!

 0
Tovább

Nem körtánc, modellverseny!

Amikor ezeket a körben egymás sarkában totyogó felnőtt embereket láttam, el sem tudtam képzelni, ugyan mit művelnek. 

Aztán kiderült, ez bizony egy komoly sport, modellrepülőket reptetnek körbe-körbe, a pilóta mellett az üzemanyag-utántöltésért felelős szerelő is van a csapatban. Még világbajnokságot is rendeznek ebben a műfajban!

Tudom, hogy nem illik senki máson mosolyogni, akinek olyan hobbija van, ami számomra furcsa, de mégsem tudtam megállni... De még mielőtt azt mondanám, ehhez azért igazán holdkórosnak kell lenni, beismerem, nekem is vannak "bűnös" szenvedélyeim. Nyilván megvan ennek a sportnak is a szépsége, kihívása, és ezernyi rosszabb időtöltést ismerek...

 0
Tovább

Nem tipikus postás

Az internet a kutyabarát postás lábai előtt hever, aki egyesével végigsimogatja az egyik házban lakó összes lelkesen farkat csóváló kutyát, még azt se hagyja ki, aki az elején elhúzódik.

A biztonsági kamera felvételét közzé tevő gazda pedig egyáltalán nem bánja ezt, sőt, örül neki, hogy valaki akkor is kedveskedik a kutyáknak, amikor ők nincsenek otthon.

 0
Tovább

Igazi Al Bundy-k

Így nézett ki, amikor annak idején a férfi cipőboltosok magas szintű kiszolgálást nyújtottak női ügyfeleiknek.

Kezdem sejteni, miért is poénkodtak annyit a jól ismert sorozatban a hölgyek előtt készségesen térdeplő eladókkal...

 0
Tovább

Pánik a cirkuszban

Oroszlánok támadnak az idomárokra előadás közben ezen a felvételen.

Arról több információ kering, hol és mikor történt ez, a legvalószínűbb az, hogy Ukrajnában pár éve. De ez nem is fontos, mert az igazi kérdés: akarjuk, hogy ezek a különleges állatok ostorpattintgatásra ugráljanak át a karikákon, hogy mi remekül "szórakozzunk"?

A világ több részén már nemet mondtak erre az állatkínzásra, s azt kell mondjam, ennek az attrakciónak az ideje már lejárt. Az ilyen felvételek pedig csak megerősítenek benne, hogy ha van a cirkusznak jövője, az egészen másféle lesz.

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

bhad17

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés