A nagy sárdagasztás

Bevallom, nem tudom eldönteni, hogy annak amit itt látok, van-e bármi értelme. Az életünk pusztán csak ideiglenes látogatás egy földhözragadt dimenzióban, ám vannak köztünk átutazók, akik kicsit mélyebbre kanalaznak a sors húsosfazekában? Vagy egyszerűen csak jópofa bolondokról van szó, akiknek futja motorra?...

 0
Tovább

Húzd rá a gázt

Ilyen helyzetek adódnak abból, ha valaki a motorjával kissé jobban próbál teperni, miközben a józan eszét nem használja.

 0
Tovább

Ez fájhatott

Tél, bikini, oroszok. Tökéletes recept a fenomenális végeredményhez...

 0
Tovább

A rámenősség ára

A fekete terepjáró vezetője azt hitte, még be tud vágni a busz elé, hogy gyorsabban le tudjon kanyarodni a megfelelő utcába. Végülis sikeresen betolakodott a busz sávjába, csak éppen a hasonlóan hirtelen kanyarodásba csúszott egy kisebb hiba.

Erre szokták azt mondani hogy instant karma? Az biztos, hogy meglehetősen drága mulatság lett a sietségből.

 0
Tovább

A jég csúszós

Nálunk a meglepően kellemes időjárású november miatt még nem kell felfagyott utakkal számolni, de hamarosan megváltozhat ez. Ilyenkor pedig jussanak eszünkbe a hasonló videók: nem kell rettentően gyorsan menni ahhoz, hogy irányíthatatlanul csúszni kezdjen egy autó ilyen útviszonyok közepette.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

csabaeross

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés