Telefonnyomkodás a motoron

Ehhez tényleg nem kell kommentár: elengedett kormánnyal üzenetet írni, miközben egy gyerek ül a vezető ülében? Ilyet. Normális. Ember. Nem. Csinál.

(Az már csak érdekesség, hogy természetesen a bukósisak is luxus. Biztos zavarná telefonozás közben.)

 0
Tovább

A grillezés örömei

A kerti sütögetés igazi nyárias buli, ami igazán kellemes összejöveteleknek adja meg az alapját. Feltéve, hogy a sütő kezelője nem egy önveszélyes, felelőtlen hülye...

Noha itt igazán felforrósodott a hangulat, feltűnő, hogy csak röhögnek, pedig elég durván is elfajulhatott volna a helyzet.

 0
Tovább

A türelmetlenség ára

Mind ismerjük azt az érzést az úton, amikor valaki cammog előttünk, annyira megelőznénk, de nem nagyon van hely rá.

Amikor elvesztenénk a türelmet, és a gázra lépnénk, jusson eszünkbe ez a felvétel: ahol nem lehet ott előzni, ott nem lehet, és nagyon rosszul lehet járni. Kicsivel többet veszthetünk, mint amennyi idő nyerhető...

 0
Tovább

Váratlan kanyarodás

Meglehet, az érkező kamionos is lehetett volna óvatosabb, fékezhetett volna, de arra azért kevesen számítanak, hogy valaki takarásból, hirtelen kanyarodik a jobb sávból balra.

 0
Tovább

Kőlavina

Lehet, hogy érdemes néha komolyan venni amikor kőomlásra figyelmeztetnek egy úton?...

Ez az eset Új-Zélandon történt, de máshol is előfordulhat. Elképzelem, mi történik ha egy autót kap el ez a kőlavina...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

grantlayton

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés