Kézgyertya a csontvázon

El nem tudom képzelni, ilyen gusztustalanságot miért tartana bárki a házában? 

Nem mondhatnám túl ízlésesnek, ahogy a kezet alkotó viasz lefolyik a csontvázujjakról... Talán Halloween idején lehet menő. De inkább még akkor sem. Röviden: kreatív, de borzalmas.

 0
Tovább

Ragaszkodó cápa

A kissé véres videóban az látható, ahogy egy búvár a hasán csimpaszkodó dajkacápával mászik ki a csónakba, és kedélyes haverjai aztán késsel tudják leszedni róla a ragadozót.

Azért meg kell jegyezni, hogy ha az ember nagyon figyel, a búvár mögött feltűnik egy szigonypuska valakinek a kezében. Azaz meglehet, hogy kilőtt halak vére izgatta fel a cápát és aztán harapott- arra, amit elért. Az egy másik kérdés, hogy szerencsére kisebb állatról van szó, nagyon nagy sérülést nem okozott- és talán ő maga is túlélte.

Az eset egyébként Floridában történt, ahol szoktak víz alatt vadászni, tehát a szigonypuska elvileg tényleg bármikor kézben lehet. A jókedv pedig a támadás ellenére megmaradt, mert azzal viccelődnek a "kedves barátok", hogy ugye nem valami érzékenyebb testtájra harapott-e rá az állat.

 0
Tovább

Pancsolás a szeméttengerben

Két búvár Bali partjai mellett undorító hulladékáradatba keveredett.

Sajnos komoly problémát jelent a túlnépesedett, felfuttatott turizmusról ismert dél-kelet-ázsiai térségben a szemétkezelés. Bali az egyik példája ennek: a sokakat rabult ejtő szigetről rengeteg hulladék egyenesen a tengerbe kerül. Az itt úszkáló Julia Wheeler örökítette meg, milyen az, amikor mindenféle-fajta szemétben "gyönyörködhet" a tenger mélyén a búvár az élővilág helyett.

 0
Tovább

Az első vonítás

Ahhoz képest hogy először próbálja, ügyesen használja a torkát a kis husky-kölyök. De azért hatásosabb lesz, ha egy kicsivel erősebb lesz a hangja...

 0
Tovább

Lecsap a ragadozó

Nem túl szerencsés ötlet egy cica közelében madarat repülni tanítani...

A jelenet egyszerre durva és lenyűgöző. Egyrészt nem valószínű, hogy szegény madárnak sok esélye lenne egy macska karmai közt, azaz a természetben bizony igen kevésen múlhat élet és halál. Másrészt elgondolkodtató, a házhoz szoktatott macskák ragadozóösztöne még mindig milyen kiválóan működik. Nyilván eleve nem volt nagy ötlet egy cica előtt madarat reptetni, de tény, a macska is lesben állt, kivárt, és a tökéletes pillanatban a tökéletes módon támadt. Nem ment oda ugrálni korábban, hogy észbe kapjon az ember, hanem akkor csapott le, amikor védtelen volt a préda...

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

lostinspace

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés