A szikla meg a mászó

Nem tűnik nagy kihívásnak ez a falacska, de a kezdőnek még ez is kihívás lehet. Főleg, ha a szikla amibe kapaszkodik enyhén szólva instabil...

Megjegyzem, felmerül bennem a gondolat, hogy senki nem nézte meg, milyen könnyen mozdulhat ki az a szikla?...

 0
Tovább

Gázoló bringás

Az úton mindenkinek figyelnie kell, mert nem csak az autósok lehetnek veszélyesek másra, hanem valemennyi közlekedő. 

Hogy jelen esetben ki volt nagyon óvatlan, a biciklis vagy a gyalogos, én a felvétel alapján nem ítélném meg. De nem is nagyon számít, én mit gondolok: ilyen tempóval érkező bringás már komoly sérüléseket tud okozni vagy maga is csúnyán megsérülhet, szóval ésszel kell tekerni a sűrű forgalomban.

 0
Tovább

Kézből a cápát

Így lehet közelcsalogatni és etetni a tenger nagy ragadozóját.

A teljes videóban az az érdekes, hogy a haltetemmel kell egy keveset csalogatni azért a cápát, amíg az nem jön. Amikor viszont a ragadozó lecsap, a pillanat alatt, a semmiből tűnik fel és azonnal viszi magával a prédát. Jól demonstrálja ez, milyen kiválóan megérzik a halak vérének illatát. De még mielőtt bárki megijedne, jó tudni, hogy az emberi vér egyáltalán nem hozza lázba ennyire a cápákat, egyszerűen azért mert nem embert esznek és kész. Aki cápát akar csalogatni, ezért dolgozik inkább hallal, mint bármi mással. Mellesleg aki ezzel foglalkozik, nem árt ha ért is hozzá, mert ésszel kell csinálni: ha ott vannak a cápa fogai, nem jó, ha a kéz is beléjük akad.

 0
Tovább

Tetris élőben

Mondjuk ki: minden szakmának megvannak a maga mesterei.

 0
Tovább

Borul a kamion

Amióta elterjedtek a fedélzeti kamerák, egyre több a meghökkentő felvétel, amin csak hüledezni tudunk. Elképzelni sem tudja az ember, hogy és miért tud így kiborulni egy teherautó vontatványa, de hogy ijesztő a jelenet, az biztos.

Meglepő, de a balesetben nem sérült meg a kamion sofőrje. 

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

macokam

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés