Motor a kamion alatt

Szerencse a szerencsétlenségében: a felbillentett motoros nem sérült meg, így még időben fel tudott pattani, és nem került a motorral együtt a kamion kereke alá.

 0
Tovább

Elszabadult és veszélyes

Van az úgy, hogy a jármű elé kerül valami váratlanul, netán egy elszabadult alkatrész hullik rá, és se idő, se lehetőség nincs reagálni. 

Ez az összeállítás ilyen meghökkentő, ijesztő pillanatokból készült.

 0
Tovább

Ha szembejön egy őrült

Az ember csodálkozik, hogy a fenébe keveredhet valaki a forgalommal szembe az autópályára- de hát ha belegondolunk, hány millió autó megy ezeken naponta, mindig lesz egy-két idióta aki téved.

A meglepő viszont ezek után az, hogy nem leáll a bolond, hanem még a belső sávban megy szemben a többi autóval...

 0
Tovább

A nagy pörgés

Meglehetősen nagy mázlija volt ennek a fickónak, aki el tudott ugrani a kontrollálatlanul megpördülő autó elől.

Az már csak egy kis slusszpoén, hogy miután az autó majdnem balesetet okoz, a vezetője meg sem áll, hogy megkérdezze, biztosan nem történt-e probléma- azonnal a gázra lép és elhajt.

 0
Tovább

Bálnák lakomája

Lenyűgöző lassított felvétel a felszínre törve minél nagyobb adagnyi halat lenyelni próbáló, méltsóságteljes tengeri óriásokról.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

muci

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés