A rögzítés csak időpocsékolás

Vélhetően úgy gondolta ez a sofőr, hogy a rakomány rögzítése a gyengék választása, felesleges luxus. Ugyan mi baja lehet bele, ha egy könnyen elgördülő, marha nehéz tekercs kerül a platóra?

Szóval nem értem a sofőr gondolatmenetét. Ha csak nem kifejezetten az volt a szándék, hogy az interneten terjedő mókás videót hozzon össze, igencsak nagy baromság volt pont ezt, pont így szállítani.

 0
Tovább

Páros gyakorlat

Egyszerűen nehéz elhinni, hogy ez a két madár nem előre betanított koreográfiát mutat, hanem ez ösztönös cselekvés.

 0
Tovább

A figyelmetlen sofőr

Vajon mennyire figyelhet az útra az olyan vezető, akinek nem tűnik fel sem a platóról lelógó cső, sem az, hogy a csővel zúzza a szomszédos sávban levő járműveket?

 0
Tovább

A futópad haszna

Sokaknál porosodik a sarokban ez a sporteszköz, ám ez az ötletes fickó megmutatta, lehet nagyon praktikus a futópad, például a tűzifa bejuttatásánál a lakásba...

Tény, elég sokszor előfordult, hogy a lelkesedésből megvásárolt edzős cuccok a sufniban végzik, de így legalább akad, aminek még hasznát vehetjük. Persze jobb lenne edzeni velük, de ha az nem megy, akkor...

 0
Tovább

Ne mobilozz motoron

Nem csak ördögi ügyességű ázsiai robogósokról láthatunk felvételeket, hanem figyelmetlenekről és bénákról is.

Nincs mese, bele van kódolva a baleset minden olyan alkalomba, amikor valaki vezetés közben inkább a telefonját nyomkodja. De robogón ülve különösen nagyot lehet zakózni...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

kinosfilmdeutsch

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés