Angyali ragadozó

A homokba rejtőző angyalcápa ilyen váratlanul csap le az áldozatára.

Nem minden cápa úszik a nyílt tengerben, prédára lesve. Az elsőre nem is cápának tűnő kisebb, lapos testű angyalcápa a rejtőzködés nagymestere: a homokba ásva el magát várja, hogy felbukkanjon egy kishal, amit a homokból kiugorva beszippanthat és lenyelhet. Ezeket a például a Kanári-szigetek közelében élő, emberre ártalman cápákat filmező búvárnak sikerült ilyen jelenetet megörökítenie.

 0
Tovább

Bálnabalett

Egy halraj körül keringőzött a hatalmas emlős.

Be kell lássuk, jó dolog a dróntechnika, mert ilyen felvételeket korábban el se tudtunk volna képzelni- most meg lenyűgözve nézzük a különleges pillanatokat.

 0
Tovább

Vérbeli hókutya

Úgy csúszik a havas lejtőkön ez az eb, mint egy igazi vakmerő profi.

 0
Tovább

Hódít a piás jóga

Ha úgy nézzük, ellazíthat pár feles meg egy jógaóra is, tehát a kettő kombinációja igazán tuti, nem?

Mivel most már egyre több olyan extrém jógafoglalkozásról is hallani, ahol közben söröznek, boroznak, érdemes elgondolkodni azon, merre mehetnek tovább a hülye trendek. Laza 35 dollárért az ilyesmire vágyók New Yorkban korlátlan borfogyasztás után vehetnek részt egy jógaórán, ahol aztán szintén folyamatosan a közelben kell tartani a poharaikat. 

Azért túl sok ész nélkül is belátható, miközben azt állítják, a pia felszabadít a gátlások alól és jobban mennek a gyakorlatok is, azért nem szeretnénk olyan emberrel közösen súlyzózni, akik kapatosan vannak az edzőteremben. És a túlzásba vitt nyújtások is lehetnek károsak, aki pedig kapatos, még észre sem veszi, milyen sérüléseket okoz magának.

De hát ugyan kit lehet lebeszélni a hülyeségekről? Amennyi bolond kihívásba vágnak bele pusztán egy internetes őrületet követve elvileg jómódban élő, tanult emberek, a borjóga már igazán nem is kellene feltűnést keltsen...

Persze New York- miért gondolnánk, hogy ilyen extrém dolgokra pont ne lenne vevő pár jómódú, unatkozó ember hobbiként?... És ki tudja, aki erre kattan rá, annak talán jobb is, ha nem mással foglalkozik, mert ez legalább négy fal között zajlik, és elsősorban magában tehet kárt. Az meg ugyan kit érdekel, mennyire nincs köze ennek az egésznek jógához, spiritualitáshoz. Talán pont így a legjobb, ez illik a nyugati emberekhez, nem az, amikor guruként próbálják két hét jógázás után hirdetni a megtisztulást és a felvilágosodottságot.

 0
Tovább

Tockos a cápától

Megijednél egy picit, ha egy váratlanul felbukkanó nagy fehér csikizné meg a kobakodat?...

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Lite Fordító Iroda Miskolc

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés