Bizarr húsvét

Hát hol vannak azok a régi jó, ijesztő nyúljelmezes húsvétolások?...

 0
Tovább

A haragos cápa

Csónakra támadt a morcos bikacápa.

Nagyon érdekesek a drónnak készült felvételek, de a videón még azt is megmutatják, a cápa fogai milyen nyomokat hagytak a csónak motorján. És persze az is kiderül, hogy cápa ide vagy oda, azért a rémfilmekkel szemben sem a csónak, sem a benne ülő emberek nem forogtak veszélyben...

 0
Tovább

Egyoldalú kapcsolat

Először sikerült megörökíteni a horgászhalak bizarr "szerelmi életét".

A mélytengerekben élő horgászhalak egészen különös módon élnek kapcsolatban: a nőstények képesek csak önállóan élni, táplálkozni. A sokkal apróbb, erőtlenebb hímek, ha találnak egy nőstényt, a testükbe kapaszkodnak, majd gyakorlatilag bele is olvadnak a nőstény horgászhalba. Így az tartja életben a pusztán szaporítószervként működő hímet. 

Ezt a kapcsolódást sikerült a közelmúltban videón is megörökíteni. 800 méteren filmezték le a Caulophryne jordani faj egyedeinek "kézfogóját".

 0
Tovább

A téglák ura

Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni ennek a téglahordó szakembernek a teljesítményéhez- rá aztán tényleg nem túlzás azt mondani, hogy anyagmozgatási menedzser.

 0
Tovább

A bénázás művészete

Napjaink trendje, hogy egy pillanatra az is sztár lehet, aki tehetségtelenségével tűnik ki. 

Egy középiskolás srác vállalja a twitteren, hogy képek alapján rajzot készít bárkiről. Az alkotások, hát, ilyenek.

A végeredmény? Rajongók s követők sokasága, reflektorfény öt percre...

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

12345

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés