Közös lubickolás

Egy bálna, a borja és a hozzájuk képest apró delfinek játékát örökítették meg San Diego közelében drónnal.

Egyszerre lenyűgöző és elgondolkotató pillanat...

 0
Tovább

Mindig van kiút

Még a macskák is szembesülnek időnként közlekedési dugóval, útszűkülettel. De lám, ennek a két cicának a példája mutatja, idegeskedés helyett az együttműködés a megoldás!

 0
Tovább

Ropog a géppuska

Milyen egyszerű, és mégis jópofa ötlet: a meglehetősen idegesítően csattogó ventillátort egy Rambo-képpel feldobva máris stílusos szobadísz lesz a hibás szerkezetből...

 0
Tovább

Mire jó a bukósisak?

Mostanában már Ázsiában is azt látni, egyre több motoros használja legalább az alapvető védőfelszerelést. Ez a jelenet bizonyítja, nem haszontalan dolog az: ha nincs a motoros fején, amikor átmegy rajta a teherautó, akkor...

Régebben apám idézgette gyakran azt a rádióban hallott mondatot, hogy "Motorosok, használjátok a fejeteket! Tegyetek rá bukósisakot!" Bár nem motorozok, megragadt bennem, és aki szerint felesleges, annak meggyőzésére talán pár ilyen felvétel is elegendő.

 0
Tovább

A kutya, a kocogó és a kacsák

Jó móka a kutyával futni a parkban, feltéve, ha a kutya nem módosítja időnként a saját terveinek megfelelően a kitűzött útvonalat.

A gazdi elmondhatja: ez az eb tényleg mindenbe belerángatja őt...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

criticalorange

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés