Heló, itt 1972!

Vagány és fiatalos ruhadarabok a múltból.

Az élénk színek, a kötött ruhák és a rövid szoknyák tobzódása négy és fél évtizeddel ezelőttről: talán valaki szerint vicces, de ne aggódjon senki, 2060-ban rajtunk is mosolygni fognak.

Ami nem annyira megmosolygtató, az az, hogy a képeken látható fiatal hölgyek ma már talán rendes, kedves nagymamák. Na ez a fontos változás, nem a szoknyahossz...

 0
Tovább

A macskaugrás anatómiája

Több szögből is felvették, hogyan ugrik át egy ügyes cica egy karikán.

 0
Tovább

Így vág a szamurájkard

A lassított felvételekben utazó Slow Mo Guys ezúttal egy roppant éles katanával dolgozott- nagyjából mint a Fruit Ninja, csak a valóságban.

 0
Tovább

A nagy fékezés

Nem sokon múlt, hogy ez a teherautó nem ütötte el az óvatlan gyerekeket...

Norvégiában történt az eset, amikor a busz mögül kiszaladó gyerekek láttán alig tudott megállni egy kamion. Jó reflexei lehettek a sofőrnek, s a hozzá legközelebb levő kissrác is a megfelelő irányba futott- de ebben a megmenekülésben több volt a szerencse, mint a tudatosság...

 0
Tovább

Motorozás a függőhídon

Láttam már szélsőséges motoros kalandokat, de ezért egészen a Himalájáig kellene menni...

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

genfkanton

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés