Kutyakórus

Így örül egy csapatnyi nagy mozgásigényű vadászkutya, amikor gazdájukkal a park felé kanyarodnak, ahol boldogan rohangászhatnak...

 0
Tovább

A fegyver nem játék

A lőfegyverekkel az a gond, hogy nem csak másra jelentenek veszélyt, a gyakorlatlan használót is érhetik kellemetlen meglepetések.

 0
Tovább

Cica az örökkévalóságnak

Egy szupermarket kedvenc macskájának állítottak szobrot.

Azt hiszem, a cicák lassan átveszik az uralmat felettünk. Most már bálványozzuk is őket: egy újabb szoborra dobtak össze több ezer dollárt az emberek.

Brutus Wales-ben élt, ugrásnyira egy helyi szupermarkettől. Minden nap elsétált a boltba, ücsörgött itt-ott, nézegette a vásárlókat, ellenőrizte a kínálatot és persze begyűjtötte a simogatásokat.

Amikor szegény elhalálozott, nem csak a vásárlók, de a bolt dolgozói is megkönnyezték. Az áruház vezetője pedig, amikor elkészült a szobor, tudta jól, remek helye lesz a boltban, és itt aztán mindenki felidézheti kedves emlékeit vele kapcsolatban.

 0
Tovább

Szemben Irmával

A pusztító hurrikán erejét láthattuk a felkorbácsolt hullámokon, a kidöntött fákon, a megrongált házakon- de ha érdekel, hogy néz ki amikor egy ember próbál szembeszállni a széllel, akkor most ezt is megnézheted.

Az persze egy másik kérdés, hogy mennyire jó ötlet ilyen időben autóba szállni és videót készíteni, a látványosság kedvéért... Azt hiszem, én inkább maradnék egy biztonságos helyen. A videó láttán pedig még inkább úgy gondolom, messze elkerülném Irmát és a hozzá hasonló hurrikánokat.

 0
Tovább

A harapós kiscápa

Nem hittem volna, hogy valaha olyat fogok írni egy cápatámadásról, hogy cuki, de most mégis kénytelen vagyok.

Az Ausztrália közelében élő Port Jackson cápa eleve a kisebb termetű cápafajok közé tartozik, de ez a bébi végképp aprócska. A búvár kezének méretéből látszik, mekkora "ragadozóról" van szó, ám így is rettenthetetlenül szembeszáll a fenyegető veszéllyel...

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

meggi54

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés