Igazán jeges fürdő

Az Antarktiszon dolgozó kutatók egy nagy csobbanással ünnepelték egy a téli napfordulót- a jégbe vágott lékbe vetették bele magukat egy szál fürdőgatyában.

 0
Tovább

A kaktuszok virágzása

Nagyon látványos timelapse videókat tesz közzé az EchinopsisFreak nevű oldal a kaktuszok virágzásáról.

 0
Tovább

A krokodil nem játék

Vérfagyasztó jelenetet láthattak a turisták: egy idomár fejét kapta be a ragadozó.

A fizető turisták kedvéért bemutatott mutatványok nem egyszer sülnek el balul. Én például nem szeretném, ha egy krokodil csócsálná meg a fejemet, de vannak a világnak olyan részei, ahol az ilyen veszélyes produkciókkal lehet jó pénzt keresni. És hiába van szörnyülködés amikor kikerül egy ilyen videó, amíg van pénz az üzletben, addig lesz tigris-, cápa-, krokodilidomár show is...

 0
Tovább

A dobás nagymesterei

Mennyivel könnyebben menne a pakolás és sok más hasonló hétköznapi tevékenység, ha ennyire ügyesek lennénk, mint ez a pár srác. Ahogy ők csinálják, olyan egyszerűnek tűnik a hajigálás, bezzeg a valóságban csak úgy törnének az ablakok és a bögrék...

 0
Tovább

Szivárványfújó bálnák

A kifújt vízpára még egy különleges látványossággal teheti emlékezetesebbé a bálnanéző túrákat.

 0
Tovább

Legfrissebb bejegyzések

Google hirdetésDarwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Google hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

michaela18

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés