A megmentő

Az utolsó pillanatban viszi biztonságba a gyereket az elszabadult kamion útjába kerülő nő, és szerencséjére jó irányba szaladt vele...

Félelmetes, milyen videókat rögzítenek a fedélzeti kamerák. Tudom, szokták vitatni, jó-e az elterjedésük, de én azt mondom, ezek a nagyon is valódi balesetek elgondolkodtatnak, engem például fokozott óvatosságra intenek.

 0
Tovább

Az igazi bálnashow

Norvégiában a sarkkörön túl filmezték le, ahogy a kajakost az érdeklődő, játékos bálnák különféle mutatványokkal nyűgözték le- de vigyázva arra, hogy a hozzájuk képest apró embernek semmi baja ne legyen. Prodkálják magukat, vizet spriccelnek, kinéznek a tengerből, vagy szinte integetnek a farkukkal...

Olvastam mostanában arról, hogy delfináriumot építene egy vállalkozó Budapesten, és bevallom, nem rajongok az ötletért. Mert azért mégiscsak az az igazi, amikor a természetben éljük meg ezeket a nagy találkozásokat! Tudom, nem mindenkinek adatik meg ez az élmény, de... Mégiscsak más ez, mint olyan intelligens delfineket látni, akik csak betanított trükköket mutatnak be, miközben egész életüket egy betonmedencében élik le.

 0
Tovább

Amikor már csak ima segíthet

A figyelmetlen autós által a szembe jövő sávba átdobott jármű vezetője már csak az égiekben bízhat, hogy nem fog frontálisan ütközni valakivel- de aztán egy oszlop állítja meg. Bár nem egy szemben száguldó autóval ütközött, azért ezt se kívánom senkinek...

 0
Tovább

Az autómosás nagymestere

Nehéz is elbánni egy megbokrosodott magasnyomású mosóval, legalábbis a jelek szerint akad, akinek ez komoly kihívást jelent.

És persze jegyezzük meg, a bénázás nemfüggetlen: férfiembernek is lehet megoldhatatlan feladat az autómosás...

 0
Tovább

Kicsi a rakás

Akciófilmbe illő tömegbalesetet örökített meg ez az autós Oroszországban: itt aztán volt minden, csattanás, árokba rohanó furgon, tűzcsík.

Mázli, hogy egy dolog azért elmaradt a végéről a filmekhez képest: nem volt óriási, rengeteg áldozatot követelő látványos robbanás. De azért így se szívesen lettem volna a közelben...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

webtags

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés