A kígyó és a szarvas

Villámgyorsan eltünteti a gyomrában a szarvast a nagy étvágyú kígyó.

 0
Tovább

És akkor szembejött a híd

Isten tudja, hogy nyílt fel a teherautó platója, de hogy a végeredménye nagyon ijesztő, ahhoz kétség sem férhet...

 0
Tovább

Mi volt a koncepció?

Csak nézem ezt a videót, és bevallom, nem értem. Nem tudom, mi volt az alapprobléma, és főleg azt nem értem, mi volt a sofőr elképzelése...

 0
Tovább

Újjászületés

Egy kanadai családapa különleges átalakulása igazi példa lehet mindenki számára.

Tony Bussey tisztában volt vele, hogy elhízott, de igazán akkor szembesült ennek mértékével, amikor 2016-ban családjával együtt evakuálták egy tűzvész elől: a mentésükre érkező repülőgépen két ülés kellett neki, hogy elférjen.

A szégyenérzet, hogy valaki esetleg emiatt maradhatott le a repülőről, viszont erőt adott neki, és úgy döntött, változtatni fog életén. Apró lépésekben haladt: először csak öt perc séta volt az adagja, majd ezt növelte folyamatosan. 

Régebben az autójáig alig tudott elsétálni- most, két év elteltével, több mint száz kilótól megszabadulva azon töpreng, hogy egyszer lefutja maratont. A szó szoros értelmében új ember lett belőle. Tényleg nincs lehetetlen!

 0
Tovább

Víz alatti tojáskeresés

Floridában még a nyuszi is a tengerbe merül, hogy megajándékozza a húsvétozókat.

 0
Tovább

Google hirdetésGoogle hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

pszichologus

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Hirdetés