Meglepetés a motorházban

Furcsa hangokat hallottak az autóban ülők vezetés közben, ezért megálltak és óvatosan felnyitottak a motorházfedelet, és egy vörös macskát találtak odabenn.

A történetet a szememben kicsit gyengíti, hogy túlságosan nyugodtan látszott a macska, pedig nyilván meleg volt arrafelé- de hát miért ne hinnénk a tündérmeséknek, ha happy end a végük? 

 0
Tovább

Enyhe szellő

A napokban mifelénk is voltak komoly, viharos szelek, de azért ez a kamionborogató texasi szélroham elég csúnyán néz ki.

Persze azért felmerül az emberben: erre nem lehet számítani, amikor valaki úgy dönt, mégis útnak indul, ahelyett, hogy kivárná amíg a szélvihar alábbhagy? 

 0
Tovább

Érthetetlen borulás

Látok néha olyan videókat, amiknél egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy következhetett be a baleset.

Az úton nincs senki más, a városi környezet nem indokolna rohanást, nem kell félrekapni a kormányt egy beszaladó gyalogos miatt- egyszerűen csak oltári, hihetetlen bénázás eredménye a borulás.

 0
Tovább

És a hajó nem megy

Korlátozott sikerrel zajlott ez a vízre bocsátás: végülis nem maradt az állványzaton a hajó, viszont aligha az volt a szándék, hogy az oldalára dőljön még a szárazon...

 0
Tovább

Az álmos sofőr

Annyiszor, annyi helyen elmondják, fáradtan senki ne üljön a volán mögé, de nem lehet elégszer. Szóval megosztom ezt a videót is, hadd rögzüljön mindenkiben, milyen amikor túl durvára sikerül az "ébresztő"...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetésLegfrissebb bejegyzések

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Csalfa Karizma

Ez a blog csak tesztelési célokat szolgál a Postr Mobil változatának fejlesztése során!

Hirdetés