Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

San Francisco meredek utcáin

Egy kis csapat vidám kisfilmet készített arról, milyen trükkös az élet a város meredek utcáin.

 0
Tovább

Megmozdul a zombitintahal

A tengerparti országok jelentős részében ínyencfalatnak számítanak a lábasfejűek, amiket időnként nyersen vagy minimális előkészítéssel fogyasztanak. Ez a kalmár a ráöntött szójaszósztól úgy kezd el rángatózni, hogy a legtöbb embernek elmenne tőle a gusztusa, vagy azt hinné, még él. Valójában az állat agya már nem működik, nem érez semmi, de szerveinek egy része még ép, és a szójaszósz összetevőire izomrándulással reagál. Így lesz belőle zombiszerű lény, majd vacsora. Már akinek van kedve ezek után hozzáérni...

 0
Tovább

A cowboy és a hip hop

Beszállt a hip hop zenére táncoló kislánya mellé a cowboykalapos zord atya...

 0
Tovább

Ha beránt a cápa

Nagy ötlet egy ingatag kis kajakból cápára horgászni...

 0
Tovább

A lacrosse királyai

Az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvendő lacrosse nálunk gyakorlatilag ismeretlen sportág. Noha a lepkehálókkal labdát hajigáló, szaladgáló emberek látványa elsőre talán mókás, ezen a videón látható, a legjobbak igencsak ügyes trükkökre képesek, roppant pontosak képesek célozni.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

kellyalbot

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem