Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vagány légi mutatványosok

A múlt század elején nagy divatja volt az elképesztő és meglehetősen önveszélyes légi bemutatóknak, akrobataszámoknak. Archív felvételeken ma is meg lehet nézni, miket vállaltak be az egykori kaszkadőrök.

 0
Tovább

Forró fém a vízbe

Azzal kísérleteztek, mi történik különböző fémekkel, amikor megolvasztva vízbe öntik őket. A termit különösen látványos, érdekes lenne élőben látni egy ilyen tűzijátékot.

 0
Tovább

Keményen dolgozó kishangyák

Érdekes, hogy Amerikában divatos hangyakolóniákat vásárolni, amik egy nekik táplálékul is szolgáló géles anyagba változatos alagutakat ásnak. Az egész áttetsző, tehát jól meg lehet figyelni az életüket- ami nem túl hosszú, királynő nélkül pár hónap alatt a szorgalmasan ásó hangyák családja elpusztul.

 0
Tovább

Idomított cápák

Meglepő, de az akváriumban tartott dajkacápák éppen úgy megtaníthatók arra, hogy kérjék az ennivalót, mint a kutyák vagy a delfinek. Ráadásul akár a vízből is kiugranak érte... Más kérdés, mennyire szép dolog cápákat pitiztetni...

 0
Tovább

Emeletes akvárium

Unod a hétköznapi akváriumot? Akár egy második szintet is kialakíthatsz halaid számára olcsó, egyszerű eszközökkel- no meg természetesen némi fizikai alapismerettel. Ez a kis videó gyosan eligazít, hogy is kell ezt csinálni.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

keonhacaiacom

Keonhacai được hiểu là trang cung cấp tỷ lệ kèo, tỷ lệ bóng đá của các sự kiện thể thao hàng đầu Thế Giới. Bảng tỷ lệ kèo nhà cái sẽ hỗ trợ những thông tin về bảng xếp hạng, kết quả bóng đá. Website: https://keonhacaia.com/ #keonhacaia #keonhacaicom #keonhacai

Hirdetés

Adatvédelem