Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Madár a kígyó ellen

Egy dél-afrikai szafariparkban néha egészen különleges összecsapásokat lehet lencsevégre kapni

 0
Tovább

Elzúg egy kerék az orrod előtt

Mértani pontossággal célzott az abroncs, vagy csak óriási mázli?...

 0
Tovább

A jeges vizes vödör balekjai

Az interneten végigsöprő jeges vizes kihívás mint jelenség nagyon jellemző mai világunkra. Elemezték már épp elegen, de egy-két év múlva alig emlékszünk majd rám a célját pedig már alig tudná felidézni bárki. Annál maradandóbb lesz annak a pár tucatnyi szerencsétlennek a próbálkozása a jeges vízzel, akinek ezt a feladatot sem sikerült megoldania...

 0
Tovább

Így ne olts tüzet a konyhában

A véletlenül lángra kapó olaj oltása vízzel az egyik létező legrosszabb ötlet. A fizikai magyaráz talán nem rögzül annyira, mint egy ilyen hatásos szuperlassított videó arról, mi is történik, ha valaki mégis megpróbálná ezt: óriási tűzgömb lesz a végeredmény.

 0
Tovább

Robbanó szárazjég

Ha egy műanyag palackba zárva szárazjeget vagy folyékony nitrogént hajítanak egy medencébe, csinos robbanás lesz az eredménye. Ám ezúttal még levegővel töltött lufikat is tettek a víz alá, hogy demonstrálják, milyen erős a lökéshullám. Koklúzió: inkább nem szeretném közelről nézni ezt az attrakciót...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Tablet, laptop webáruház akció, Tablet akció, webáruház

Tablet és laptop webáruház akció: webáruházunkban megtalálja akciós tabletek széles választékát. Keresse a hardvergalaxis webáruházat!

Hirdetés

Adatvédelem