Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

9 mikrós trükk

Néha elgondolkodok rajta, kinek van annyi ideje, hogy kísérletezgessen az életünket megkönnyítő trükkök kiagyalásával. A hogyannak és a miértnek végülis nincs jelentősége, az viszont tény, hogy nekik köszönhetően mostantól kipróbálhatjuk, tudunk-e mi is bacont vagy tükörtojást jól mikrózni, zöldséget ott párolni, megtanulhatjuk az egyszerű tisztítási módszert vagy a különféle melegítési trükköket...

 3
Tovább

Bálnaikrek

Nagyon ritka dolgot filmeztek le drónnal: egy bálnamama két borjúval úszott a tengerben. Nem túl gyakori hogy ikreknek adnak életet a szürkebálnák, de az is lehet, hogy az egyik borjú elvesztette az anyját, és a másik "fogadta örökbe". Mindenesetre ilyet még nem nagyon örökítettek meg, ezért különlegesek hát ezek a felvételek.

 0
Tovább

Laza dinnyés koktél

Ennek a hűsítő nyári italnak a hozzávalói között a dinnye és a vodka mellett felsorolható a fúrógép is...

 0
Tovább

Rubik-kockás cápák között

Már mindenféle helyen felállították a Rubik-kocka tekerés világrekordját, víz alatt is, természetesen. Na de egy tengerbe merített ketrecben, amit nagy fehér cápák úszkálnak körül, talán ez volt az első próbálkozás- meglehet, pont az adrenailn miatt alig 15 másodperc elég volt hozzá.

 0
Tovább

Steven Seagal aikido bemutatója

Számos akciófilm sztárja és a harcművészet mestere is egyben az amerikai színész, aki május végén Moszkvában tartott bemutatót egy versenyen. Vannak akik szerint feltűnően könnyen adták meg magukat Steven Seagal ellenfelei, még ez is lehet, hiszen csak egy bemutatóról van szó, de azért egy 63 éves embertől így is korrekt lenne ez a teljesítmény.

 11
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

yangsheng

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem