Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Akit megrágcsált egy rája

Egy búvár társaival együtt filmet forgatott Ausztrália víz alatti élővilágáról, amikor felbukkant pár megtermett rája. Egészen közel úsztak hozzá, sőt, az egyik példány a feje fölé úszta, és gyengéden meg is harapdálta a fejét. A búvár szerint azért voltak ennyire érdeklődők az állatok, meg légzőkészülék nélkül merültek, így a buborékok hangja nem riasztotta el a rájákat.

 0
Tovább

Rák végveszélyben

A polipok nem csak a tengerfenék közelében indulnak portyázni, akár a partra is kimásznak a zsákmányt kedvéért, vagy nyílt vízben úszkálva cserkészik be az áldozatot. Ez a szegény rák is hiába próbált elmenekülni, a gyors nyolckarú ragadozóval szemben nem sok esélye volt.

 0
Tovább

A nők is emberek

Rejtett kamerás felvételeket készítettek arról, hogy a különböző életkorú, hátterű nők hogyan bámulják a metrón velük szemben ülő férfi feltűnő intim testrészét. Különösebb kommentárra vagy ironizálásra nincs szükség, nincs is nagyon min elgondolkodni sem. Ez van. Vagy nem? Vagy csak átverés az egész?

 1
Tovább

Star Wars Disco

Miközben a készülőfélben lévő új Csillagok háborúja epizód előzetesét milliók nézik, hajlamosak vagyunk elfeledkezni a régi klasszikusokról. A diszkósított főcímzenére táncoló Darth Vaderek látványa minden bizonnyal sokakat sokkolt annak idején, és azt hiszem, ma is ugyanolyan elementáris erejűnek számít.

 0
Tovább

Rákpiramis

Az év egy bizonyos szakában Ausztráliában, Victoria államban figyelhető meg egy rákfaj egyedeinek vándorlása, és időnként a nagy számban összeverődő ízeltlábúak egészen különösen viselkednek. Megfigyeltek már nagyjából ezer példányból álló élő rákpiramist is a búvárok. Az állatok tülekednek, egymáson másznak át, de azt a szakemberek sem tudják, pontosan mi az oka ennek a csoportosulásnak.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

khpeer

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem