Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Halálos hőség

Egy profi amerikafoci játékos segítségével demonstrálta a PETA, mi vár azokra a kutyákra, akiket a mostanihoz hasonló kánikulában bezárnak az autóba. A kőkemény sportoló 8 perc után halálra váltan kászálódott ki a kocsiból- sejthető, mi vár hasonló helyzetben egy házikedvencre.

 0
Tovább

A kerítés nem akadály

Mázlijának van a kutyának, hogy ilyen rugalmas anyagú a kerítés: egy szaltó után már roboghat is tovább.

 0
Tovább

Pörölycápa kamerával

Andy Casagrande szokásához híven lemerült kedvenc pörölycápái közé, de ezúttal az egyikükre egy kis kamerát is rögzített. Így aztán remek szögből láthatjuk, ahogy elegánsan kígyózva úszik a ragadozó, majd egy éles bedöntésű kanyart is bevesz. Már csak az a kérdés, a kamera hogy került vissza a búvárhoz?

 0
Tovább

Ne félj az óriásoktól

Remek ez a drónos felvétel, amin az látható, ahogy búvárok úszkálnak hatalmas manták és cetcápák közt Mexikóban. Bár ezek ártalmatlan planktonevők, azért bizonyára sokan megrettennének, amikor a közelükben felbukkanna egy buszméretű cápa...

 0
Tovább

Mindig van lejjebb

A zeneiparban feltűnő furcsa produkciók közül a Ladybaby az, amin mostanában szép csendben kiakadtam. Az iskoláslány-ruhában ugráló japán csajok még hagyján, de az, hogy hozzájuk egy szőrös pasas is csatlakozik hasonló öltözékben, aki death metalos módjára hörög, kissé meghökkentett. Azt mondják, van, ami annyira ócska, hogy az már jó. Hát, azt hiszem, ez a közhely is megdőlt, mert ez a klip borzalmasan rossz, és kész. De már három és fél millióan rákattintottak, és te leszel a következő- mind bedőltünk?

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Jogi tudnivalók

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem