Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Retró táncőrület

Egy kis összeállítás az 1979-es diszkótánc világbajnokság táncosairól. Igen, én is mosolyogtam, de nem nevetem ki őket a mára kissé mókásnak tűnő ruhaköltemények és figurák miatt. Akkor ezek az emberek akkora királyok voltak, mint azok akik manapság a legügyesebbek a Pokemon Góban... És a lelkesedésük, elszántságuk kézzel fogható a táncosoknak. Aki tudja, csinálja jobban.

 0
Tovább

A leghülyébb turistaszórakoztatás

Thaiföldön megtiltják az egyik krokodilfarm furcsa etetős mulatságát: a turistákat egy kicsi, hordókra erősített tutajon küldik a vízre, és a jellemzően kínai vendégek a horgászbotjukról lógatott hússal csalogatják a krokodilokat, majd elrántják a hoppon maradt állatok elől a csemegét. Mondani sem kell, ilyen lélekvesztővel hajózni, kockáztatva egy borulást a csalizott, ideges krokodilok tucatjai között nem egy túlságosan értelmes ötlet, tehát amint a képek megjelentek, a hatóságok léptek is.

Az üzemeltető természetesen nem érti a betiltást, nincs itt semmi probléma szerinte, hiszen ártatlan turistaszórakoztatás ez... 

 0
Tovább

Ne higgy a szemednek

Egy japán professzor, Kokicsi Szugihara olyan modelleket alkot, amelyek látszólag a fizika törvényeinek ellentmondva működnek. Pedig a fizika érvényes ezekre is, a látószög csapja be a szemünket, de nagyon.

 0
Tovább

Pac-Man élőben

Amszterdamban kitalálták, hogyan telhet az idő jól a villamoson okostelefon nyomkodása nélkül: egy kis tátott szájú állat képét ragasztották az üvegre, és az utasnak két megálló között a feje mozgatásával kell minél több járókelő fejét "bekapni".

 0
Tovább

George W. Bush és a boogie

Az exelnök szélesen mosolyogva, a zenére táncolva láthatóan kitűnően érzi magát felesége illetve Michelle Obama kezét fogva. Mondjuk a többiek nem nagyon érzik át a partihangulatot, és erre az sem lehet kifogás, hogy az öt Dallasban meggyilkolt rendőrről emlékeztek meg éppen. Sem a többi politikai vezető, sem feleségeik, sem pedig a kollégáikat elvesztő rendőrök nem képesek belelazulni egy kicsit George W. Bush módjára... És amilyen a média, még Bush-t kezdik ki. Milyen sótlan alakok vannak ott a tengerentúlon!...

 1
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

elektroguru

Nem mi használjuk a kütyüinket, hanem azok minket. Úgy élünk, ahogy parancsolnak nekünk.

Hirdetés

Adatvédelem