Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tragikus légibemutató

Ma 14 éve, 2002. július 27-én csapódott a nézők közé egy ukrajnai repülőshow-n egy orosz gyártmányú Szuhoj Szu-27 típusú vadászgép. Egy bonyolult manőver közben vesztették el uralmukat a pilóták a repülő felett- a két pilóta sikeresen katapultált és megúszták a balesetet, a nézők közül viszont 85 (más adatok szerint 77) ember életét vesztette, és sokan mások is megsérültek. Ez volt a legsúlyosabb baleset, ami valaha légibemutatókon történt. A pilótákat néhány év múlva a bíróság bűnösnek találta és elítélte.

 0
Tovább

Leszámolás cápák között

Ezen a videón az látható, ahol egy tigriscápa megöl egy pörölycápát. A tigriscápák a tengerek legfélelmetesebb ragadozói közé tartoznak, és nem ritka hogy más cápára támadnak. Mostanában azért látunk több hasonló videót, mert minden tengerre szállónál van egy jó minőségű vízhatlan minikamera, így születhetnek ezek a lélegzetelállító felvételek.

 0
Tovább

Mindenkinek jár egy kis árnyék

Amikor megláttam ezt a videót a sivatagban ügető hüllőről, el nem tudtam képzelni, hova siet ennyire. Aztán minden világos lett, ahogy az autó árnyékába érve összerogyott pihegni...

 0
Tovább

Kutya karaoke

Ez a muzikális németjuhász együtt vonít a Zootopia farkasaival...

 0
Tovább

Tarol a modellkutya

Egy Bodhi nevű kutyának abban a szerencsében (vagy átokban?) van része, hogy gazdái férfi ruhákba öltöztetve fotózzák, és a képeit megosztják az instagramon. Az ösztönös tehetségű modellnek látszó ebnek pedig már több, mint 270 ezer követője van...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

batteryrepclub

Battery.org.uk is an online battery shop in Hong Kong that offers the best service in the UK or other English-speaking countries, offering replacements for batteries and power supplies.

Hirdetés

Adatvédelem