Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Őrült kajakos száguldás

Rush Sturges és Ben Marr Brit Columbiában repesztett végig egy vízelvezető árokban a Lions Bayig, állítólag 800 méternyit lejt ez az árok, és elképesztő, 72 km/órás sebességet értek el...

 0
Tovább

Vegyes páros

Drónnal örökítették meg Hawaii közelében, ahogy bálnák és delfinek játszanak egymással a tengerben. Ritka az ilyen jellegű interakció fajok egyedei között, pont ezért izgalmas a jelenet.

 0
Tovább

Repülő rája

Láttam már felvételt a tengerből kiugráló ördögrájákról, de olyat még nem, ahol látszik, hogy gyorsít fel a víz alatt majd veti ki magát. Impozáns látvány, delfinek ugrálnak ekkorákat...

 1
Tovább

Az irigy tengerimalacok

Ezek a rágcsálók nem szívesen osztozkodnak a kaján.

 0
Tovább

Ha arra jár egy cápa

Miközben a ketrecben nézelődő turistákat riogatja a csalira ráraboló nagy fehér cápa, feltűnési viszketegségben szenvedő cimborája tornászokat megszégyenítő attrakciót mutat be a vízből rakétaként kirepülve.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

letsmeds-indian-pharmacy

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem