Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A cetek különleges világa

Christopher Swann 25 éve fotóz bálnákat és delfineket, és a képeket elnézve úgy gondolom, megérte rászánni az időt...

 0
Tovább

Egy ügyes kis robot

A Boston Dynamics új szerkezete egy kutyaszerű mozgású, nagyon ügyesnek tűnő dobot. Bepakolja a mosogatógépet és sört hoz- de hogy egy ilyen hozzon nekem egy dobozzal valamelyik EB-meccs alatt, nem tudom elképzelni. Egyelőre maradok annál a megoldásnál, hogy személyesen megyek ki a hűtőig.

 0
Tovább

Az alkalmazkodás művészete

A természetben sűrűn előfordul, hogy élőlények igyekeznek a lehető legjobban a környezetükbe olvadni, hiszen akit nem vesznek észre, az nem válhat prédává- netán így lesben állva lehet igazán hatékony ragadozó. Az ember nem is mindig veszi észre, mit kell nézni...

 0
Tovább

Dupla élvezet

Nyilván az egésznek semmi értelme nincs, de az ugróasztalra tett gyerekpancsolóban lassítva ugráló kissrácot szerintem sokan irigylik ebben a mostani irdatlan hőségben.

 0
Tovább

A csapatmunka diadala

Ez a mosómedvecsalád olyan hatékony gépezetként működik együtt, mint a magyar fociválogatott, és az ő jutalmuk is a továbbjutás...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

batteriuniverselles

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem