Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A lusta kakas

Gazdája buktatta le a hanyatt fekve szunyókáló baromfit- jobb, ha vigyáz a kakas, mert a végén még úgy ítélik meg, pörköltben lesz a legjobb helye.

 0
Tovább

Szúnyogcsípés szuperközeliben

Ezt így talán nem is akartad volna sohase látni, de ha már így alakult, érdemes belenézni: ez a szúnyogcsípés anatómiája roppant alaposan kielemezve. Tudtad, hogy nőstény szúnyogoknak hat szúró-szívó sörtéből álló szívókája van?

 1
Tovább

Csapdában

Egy ausztrál fotós örökítette meg a medúza fogságába esett halacskát. Tim Samuel szerint a hal még élt, sőt, nagyjából képes volt úgy mozogni a medúza csapdájában, hogy azt magával vonszolta. 

 0
Tovább

Harc a pelikán szájában

Nem is olyan könnyű a halászgató madarak élete: ha a hal küzd az életéért, kissé rágós falattá válhat a vacsora.

 0
Tovább

Mackó a háznál

Egy orosz házaspár vett magához egy elárvult, három hónapos medvebocsot, aki a szó szoros értelmében családtaggá vált: Sztyepán mára hatalmas, kifejlett mackóként együtt eszik, tévézik, kertészkedik a többiekkel. Jurij és Szvetlána szerint nagyon jámbor, békés jószág lett belőle, és a képek, noha kissé megrendezettnek tűnnek, tényleg ezt sugallják. De azért a panelba továbbra is inkább cicát javasolnék..

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

mmelectrical

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem