Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nemes elegancia

A német-iráni tetoválóművész, Mo Ganji minimalista alkotásai egészen lenyűgözőek.

Különösen annak fényében érdekesek ezek, hogy manapság a minél realisztikusabb tetoválásokról beszélnek a legtöbben, pedig mint a példa mutatja, egy ihletett művész vonalrajzból is fantasztikus dolgokat tud kihozni.

 4
Tovább

Cápa végveszélyben

Fantasztikus drónos felvétel készült arról, ahogy kis kardszárnyúdelfinek csapata üldöz egy fiatal cápát, aminek nincs esélye a menekülésre

 0
Tovább

Íjász a víz alatt

Bevallom, meglepett, milyen pontosan lehet célozni hagyományos íjjal is a víz alatt. Már jobban értem, miért lehet hatékony fegyver a szigonypuska- persze csak egy korlátozott távolságon belül.

 0
Tovább

Ha a jövőt építenéd, ültess fát!

Egy különös páros vált híressé Kínában: Jia Haixia másfél évtizede elvesztette a látását, és azóta barátja, a karjait gyerekként elvesztő Jai Wenqi segítségével fákat ültetnek. Falujuk elhanyagolt környékén tízezer facsemetét ültettek el, valóságos erdőt teremtettek a semmiből.

 0
Tovább

Fagyott tejszín

El nem tudom képzelni, miért jut eszébe valakinek folyékony nitrogénba tejszínhabot engedni, aztán azt megkóstolni, de van benne valami vicces, ehhez kétség sem fér. Persze hosszú távon azért nem nézegetném én sem...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

ajman

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem