Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mosolygó vulkán

Helikopterről kapták lencsevégre a Hawaiihoz tartozó Kilauea arcot formázó láváját. Mondjuk annak, aki túl közel kerül a vulkánhoz, kevésbé lenne őszinte a mosolya...

 0
Tovább

Delfinek között

Fantasztikus lassított felvételeket nézve próbálhatjuk átélni, milyen egy delfincsapattal együtt úszni a tenger mélyén.

 0
Tovább

A régi dicsőség

Egykori Playboy-modellek több évtized elteltével pózoltak újra a kamerák előtt.

 0
Tovább

A pitbull sem gyilkológép

Az állatkínzásért elítélt amerikaifocista, Michael Vick kutyaviadalokat rendezett saját otthonában, és az ott tartott kutyák egyike volt Cherry is. Amikor 2007-ben a kutyákat elvitték a sportolótól, igyekeztek gazdát találni nekik. Cherry ma már új családjával él, és szemmel láthatóan jól kijön a többi állattal, például a kiscicákkal, eszébe sem jut a harc.

 0
Tovább

Megfodrászolt kutyák

Grace Chon profi állatfotós, ezzel a képsorozattal azt mutatja be, mennyire megváltoztatja a kutyák karakterét a gondos nyírás.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

andrewluek

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem