Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Oh, motherf****!

Nemigen láttam még olyan balesetes videót, ahol ennyire rezignáltan kommentálta a pillanatok múlva bekövetkező ütközést valaki. 

Persze nyilván elég sok évet töltött már tengelyen a sofőr, ezért fogadta el, ami jön. Igazság szerint az éjszakában, havas úton egyébként is lehet számítani váratlan (és leginkább kellemetlen) meglepetésekre, de azért így is meglepő a reakció jellege. Viszont a hírek szerint megúszta komolyabb sérülés nélkül, és ez a legfontosabb.

 0
Tovább

A kezdő versenyző

Tudom, hogy különösen az illegális gyorsulási versenyzőket (jogos) közutálat övezi, de az azért vicces, amikor hátrafele indul el az egyik "bajnok".

Még jó, hogy senkit nem gázolt el a bámészkodók közül...

 0
Tovább

Gyilkos bálnák közt

Elképesztő drónos felvétel: egy orkacsalád veszi körbe az úszót a tengerben, és egy darabig kíváncsian követik. 

Judie Johnson éppen Hahei Beach közelében úszott Új-Zélandon, amikor arra figyelt fel, hogy valami nagyobb állat sziluettje tűnik fel alatta. Először delfinre gondolt, de aztán meglátta a jellegzetes fehér foltot a fekete testen, és tudta, kardszárnyú delfinnel hozta össze a sors- ráadásul hárommal! Eszébe jutott, hogy ezek a ragadozók fókát is esznek, s ő maga is fekete úszóruhában volt- de nem történt baj. 

A hihetetlen jelenetet egy ausztrál turista, Dylan Brayshaw vette fel drónnal. Attól pedig végképp leesett az álla, hogy a nő, aki gyorsan a partra úszott, utána visszament a tengerbe, hogy folytassa az edzést az orkák körében!

 0
Tovább

A megmentő

Az utolsó pillanatban viszi biztonságba a gyereket az elszabadult kamion útjába kerülő nő, és szerencséjére jó irányba szaladt vele...

Félelmetes, milyen videókat rögzítenek a fedélzeti kamerák. Tudom, szokták vitatni, jó-e az elterjedésük, de én azt mondom, ezek a nagyon is valódi balesetek elgondolkodtatnak, engem például fokozott óvatosságra intenek.

 0
Tovább

Az igazi bálnashow

Norvégiában a sarkkörön túl filmezték le, ahogy a kajakost az érdeklődő, játékos bálnák különféle mutatványokkal nyűgözték le- de vigyázva arra, hogy a hozzájuk képest apró embernek semmi baja ne legyen. Prodkálják magukat, vizet spriccelnek, kinéznek a tengerből, vagy szinte integetnek a farkukkal...

Olvastam mostanában arról, hogy delfináriumot építene egy vállalkozó Budapesten, és bevallom, nem rajongok az ötletért. Mert azért mégiscsak az az igazi, amikor a természetben éljük meg ezeket a nagy találkozásokat! Tudom, nem mindenkinek adatik meg ez az élmény, de... Mégiscsak más ez, mint olyan intelligens delfineket látni, akik csak betanított trükköket mutatnak be, miközben egész életüket egy betonmedencében élik le.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

blogsbykrishna

Blogs by Krishna about anything and everything under the sun

Hirdetés

Adatvédelem