Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor már csak ima segíthet

A figyelmetlen autós által a szembe jövő sávba átdobott jármű vezetője már csak az égiekben bízhat, hogy nem fog frontálisan ütközni valakivel- de aztán egy oszlop állítja meg. Bár nem egy szemben száguldó autóval ütközött, azért ezt se kívánom senkinek...

 0
Tovább

Az autómosás nagymestere

Nehéz is elbánni egy megbokrosodott magasnyomású mosóval, legalábbis a jelek szerint akad, akinek ez komoly kihívást jelent.

És persze jegyezzük meg, a bénázás nemfüggetlen: férfiembernek is lehet megoldhatatlan feladat az autómosás...

 0
Tovább

Kicsi a rakás

Akciófilmbe illő tömegbalesetet örökített meg ez az autós Oroszországban: itt aztán volt minden, csattanás, árokba rohanó furgon, tűzcsík.

Mázli, hogy egy dolog azért elmaradt a végéről a filmekhez képest: nem volt óriási, rengeteg áldozatot követelő látványos robbanás. De azért így se szívesen lettem volna a közelben...

 0
Tovább

Lassan járj, tovább érsz

A tanulóvezető lassúságát megunó Mazdás kielőz aztán rálép a gázra- és így kiderülhet, neki se ártana még egy kis vezetési tréning.

 0
Tovább

Hát ez égő

Lángoló Ladával ugratni a befagyott tóba? Újabb fontos tudományos kísérlet Oroszországból, amit így most már nem nekünk kell végrehajtani...

Azért az elég meredek, hogy sofőr is van a kocsiban.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

basketballlegends

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem