Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szökött trailer

Szépen megfutamodott ez az utánfutó, a rajta levő kisbusszal együtt, és ki tudja, a lejtő alján mi állította meg...

Azért az nagy kérdés, hogy az elszökött trailer mellett rohanó ember ugyan mivel próbálkozik, mert túl sokat aligha tehet...

 0
Tovább

A potyogó rakomány

Vagy nagyon gondatlan lehetett ez a sofőr, vagy csak nagyon bőkezű. Utóbbi esetben érthető lett volna, hogy miért rohant annyira a teherautóval, hogy arról sorban leesen minden rakomány...

 0
Tovább

A figyelmes vezető

Így kell ezt csinálni: a sofőr megáll a vasúti átjáró előtt, gondosan szétnéz, azután keresztülhajt.

Hogy mi járt a fejében a figyelmes vezetőnek, amikor úgy hajtott rá a sínekre, hogy pont telibe kaphassa a vonat, az viszont már érdekes kérdés.

 0
Tovább

Ki a marha?

A földúton egykerekező motoros az igazi ökör, vagy az őt felborító párosujjú patás állat? Nyilván egy ilyen vidéken még csak véletlenül sem kell számítani az úton kódorgó háziállatokra.

Azt hiszem, az ilyen önjelölt kaszkadőrök ritkán tanulnak a hülyeségekből, szóval számíthatunk még hasonló produkciót megörökítő videókra a kiváló motorostól.

 0
Tovább

Na ezért kell a kamera

Pofátlan csalót leplezett le a kamionban levő kamera: egy motoros eljátszotta, hogy az autó lökte fel, és még a rendőröket is kihívta. A színészi munka viszont botrányosan gyenge, egy komment szerint ennél még az olcsó felnőttfilmekben is jobb alakításokat lehet látni.

Gyaníthatóan volt némi meglepetés, amikor előkerült a kamera az autóból, és a fagyi visszanyalt...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Keresőoptimalizálás Videók, használtautó, down pillow

Keresőoptimalizálás Videók, használtautó, down pillow. Ezen a keresőoptimalizálás videók blogon számos cikket, videót nézhetsz, illetve olvashatsz a SEO Budapest témakörben.

Hirdetés

Adatvédelem