Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Krokodilszörf

Na így kell ezekben a hideg téli hónapokban ellazulni: a madár lazán utazik a krokodil hátán, mint ha ennél jobb módja a hajózásnak nem is lenne.

Azért nem csinálnám utána...

 0
Tovább

Egy kis sietség

A motoros könnyen, gyorsan cikázva hagyja mögött a kocsisort- csak legyen kellően gyors a reakciüideje, ha egy száguldó őrültre nem számító autós sávot vált.

Ennek a motorosnak például pont nem sikerült...

 0
Tovább

Az elszabadult furgon

Csak pár másodperces, de igazi akciódráma: felborított furgon, amit visszaállítanak, ám a járgány ekkor igazi ámokfutásba kezd.

Bevallom, nem tudom pontosan követni, tulajdonképpen mi és miért történik. de lássuk be: egy ilyen mozgalmas rövidfilmnél szinte nem is számít az ok, csak az okozat.

 0
Tovább

A természetfotózás szépsége

Egyáltalán nem könnyű kinn a természetben fotózni: manapság a versenyeken lenyűgöző képeket látni, s hogy felülmúlják egymást, a fotósok mind közelebb és közelebb akarnak kerülni a témához. Na de azért az talán még a természetközeliségből is sok, amikor a fókák rátelepednek az alkotóra egy kis szundikálás erejéig...

 0
Tovább

A quad ördöge

A környék legvagányabb csávója természetesen egy parkoló autókkal teli kis utcában mutatja be a tudományát. 

Remélem az okozott kár kifizetése után marad pénze a quad javíttatására is, mert nagy kár lenne ha nem folytathatná ígéretes kaszkadőr-karrierjét

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

carservice

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem