Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dől a fa!

Naná, hogy egyetlen irány van, ahová nagyon nem kéne dönteni a fát, és naná, hogy mégis arra sikerül.

Azt még értem, hogy vannak váratlan szituációk. Meg azt is, hogy vannak béna favágók. Egy dolgot nem értek: miért áll egyáltalán olyan helyre azzal a furgonnal az ember, amit elérhet a fa? Ha kicsit odébb állítja le, tökmindegy, merre döntik...

 0
Tovább

Bárkivel megtörténhet

Hiába mondják el egymilliószor, hogy óvatosan, odafigyelve vezessünk, felkészülve a váratlan helyzetekre, ki az, aki egy ilyen balesetre reagálni tud, ha éppen rossz helyen van rossz időben? 

Ha a motoros egyetlen másodperccel korábban vagy később van ott, talán karcolás nélkül megússza. Így viszont...

 0
Tovább

Ez aztán a vízicsúszda!

Kinek kell a fizetős aquapark, amikor karnyújtásnyira van az igazi kaland! Persze kell hozzá némi merészség, ügyesség.

Egy dolog viszont tuti: ehhez nem kell odaírni, hogy "ne próbáld ki otthon!", mert keveseknek akad ilyen vízesés a hátsó kertjében.

 0
Tovább

Ha elkap a gépszíj

Ezt a videót látva azon töprengek pár perce, hogy ugyan miért látszott jó ötletnek így vontattatni magát a marhának a hójáról? 

Valami azt sugallja, egy ideig nem fog próbálkozni sem ő, sem más haverja... Tudom, a tél sok bolondozásra teremt alkalmat, de ezt az emberi hülyeséget még az épp arra bámészkodó kutya se érti.

 0
Tovább

Ne kamuzz az önéletrajzban!

Kellene a menő állás, csak épp még van némi híja a speciális képzettségnek? Sebaj, a papír sokmindent elbír, csak nehogy baj legyen a füllentés vége!

Persze a valóságban nyilván más volt az oka ennek a balesetnek, de azért az elég kellemetlen, ha már a felszállás sem sikerül a helikopterrel.

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

nibavhomelifts

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Hirdetés

Adatvédelem