Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hősök köztünk járnak

A hétköznapi Supermaneknek nem kell palást, egyszerűen csak bátran közbelépnek, ha emberfeletti módon kell segíteni.

A mókás az, hogy a fickó még úgy feszít az "akció" után, mintha legalábbis ő rángatta volna vissza az útra egyes egyedül a teherautót. A merészségét azért így is meg lehet süvegelni, mert bármennyire értelmetlen volt amit csinált, veszélytelennek azért nem mondanám.

 0
Tovább

A büntető

Na ez a motoros aztán rendesen odavágott! Akármilyen sérelem is érte, jól belerúgott az autósba, de úgy, hogy azt mindenki megemelgeti. Főleg az agresszor...

Mit is lehet erre mondani? Az ember lehet kemény, de ne legyen hülye...

 0
Tovább

Mire számítottak?

Nézem ezt a videót, és szerintem nem csak én vagyok vele úgy, hogy az első pillanattól kezdve tudom, mi lesz a mutatvány vége.

Értem, hogy leesik a járgány. Ennek egy oka van: fizika. Azt nem értem, hogy miért próbálkozik ezzel bárki, akinek van elég agysejtje a vezetéshez?

 0
Tovább

A türelmetlen autós

Vajon mit mondott a sofőr, miután nemes egyszerűséggel odébblökte az épp tankoló ember autóját? "Bocs haver, de sietek?"

Vagy esetleg azt, hogy nem látta? Netán megjegyezte, hogy ne álljon be tankolni úgy, hogy nem ellenőrzi, nincs a közelben egy figyelmetlen barom?

 0
Tovább

A kezdő kaszkadőr

Jó lesz ez, csak még egy kicsit gyakorolni kell: van itt tűz, izgalom, szélvészgyors jármű. A végén meg látványosság is, bár talán nem pont úgy, ahogy eltervezték a srácok...

 0
Tovább

Google hirdetés

Google hirdetés

Legfrissebb bejegyzések

2022.11.22.
2022.10.05.
2022.09.30.
2022.09.27.

Darwin

blogavatar

Kis és nagy teljesítmények az emberek és állatok világából. Van aki győz, és van aki elbukik... Hülyeség, tehetség, vakmerőség, vagy ügyesség nem akadály.

Hirdetés

Reblog

Hirdetés

Blog ajánló

Bezzeganya

Az anyaság valódi oldala. Hasznos infók, tanácsok, humor, közösség. A blogot az olvasók (is) írják. Ha te is megosztanád terhességgel, anyasággal, gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalataidat, véleményedet, megírnád szülésed történetét, vagy segítséget szeretnél kérni, várjuk írásodat a bezzeganya@bezzeganya.hu címen. A blog szerkesztői: Tünde és Vakmacska. www.bezzeganya.hu

Hirdetés

Adatvédelem